додому Новини Французький співак з українським серцем: Поль Манондіз випустив альбом пісень по-українськи

Французький співак з українським серцем: Поль Манондіз випустив альбом пісень по-українськи

1717

Французький співак з українським серцем. У його репертуарі понад 25 пісень українською. В рамках всеукраїнського туру Поль Манондіз сьогодні відвідує Тернопіль. Співак виступає у Тернопільській філармонії. 

Він – французький співак, який виконує свої пісні українською мовою. Вже більше трьох років Поль Манондіз мешкає в Україні. У його репертуарі – українські, патріотичні та народні пісні звучать з особливим французьким акцентом.

– Я перший француз, який робить український альбом, 14 пісень, який називається “Мій рай”. Тому що Україна – це мій рай. Я патріот, Україна сильна. Я так обожнюю українську мову, що я роблю альбом, – розказує співак Поль Манондіз.

Українська музика, зізнається, надихає його по-особливому. Ще у Франції артисту полюбилось чимало українських виконавців.

– Гурт “Океан Ельзи”, “Фіолет”, “Без обмежень”, Скрипка. Ось ця вся музика мені дуже подобається. І це музика, яку я слухай, коли жив у Франції. Подобається Квітка Цісик. Мій перший тур в Україні запам’явся. З Ніною Матвієнко ми зробили 15 концертів разом.

Другий сольний концерт співак розпочинатиме із Тернополя. Аби завоювати любов української публіки артист підготував багато цікавого.

– Французькі пісні з музикою, є “Мій рай” – перший україномовний альбом, і є Моцерт (рок-опера). Це все мікс чотирьох програм. І є там “Вовчиця” Олег Вінник по-французьки з новою аронжировкою.