додому Головні Внічию Тернопільська “Нива” зіграла проти запорізького “Металурга”

Внічию Тернопільська “Нива” зіграла проти запорізького “Металурга”

669

Гра відбулася на міському стадіоні у Моршині в неділю. Відкрити рахунок у матчі вдалося тернополянам у другому таймі на 52 хвилині. Футбольний поєдинок йшов до завершення і, здавалося, “Нива” поїде додому з перемогою, але на 91 хвилині матчу металургам вдалося зрівняти рахунок. Деталі футбольного поєдинку – у Назарія Голуба.

У 4 турі чемпіонського раунду першої ліги Тернопільська “Нива” зійшлася у протистоянні із запорізьким футбольним клубом “Металург”. Гра відбулася на міському стадіоні у Моршині. В першій половині матчу обидві команди створили не багато гольових моментів. Найреальнішу нагоду відкрити рахунок не використав гравець “Ниви” Андрій Бей, пробивши вище воріт. Своєю чергою “Металурги” відповіли ударом з лінії штрафного майданчика, з яким впорався воротар “Ниви” Максим Механів. З рахунком 0-0 команди пішли на перерву.

Отримавши порцію мотивації від тренерського штабу у перерві, тернополяни активно розпочали другий тайм і це принесло результат на 52-ій хвилині матчу. Богдан Козак відкрив рахунок, пробивши у дальній кут воріт запорізької команди. Для Богдана Козака це перший матч у весняній частині – гравець відновлювався від травми. У середині другого тайму тернополяни могли подвоїти перевагу над суперником. Ігор Гатала потужно пробив зі штрафного удару і м’яч, від поперечини опустився на лінію воріт — арбітри гол не зафіксували.

На заключній хвилині основного часу арбітр показав другу жовту картку Олегу Соколову, зафіксувавши порушення поблизу штрафного майданчика. На 91 хвилині матчу зрівняв рахунок гравець “Металурга” Володимир Польовий, який вийшов на заміну у другому таймі.

Наразі тернополяни посідають останнє місце у турнірній таблиці чемпіонської групи, маючи в активі лише п’ять очок. Наступний матч у чемпіонаті жовто-зелені проведуть теж на виїзді. У суботу, 6 травня команда зіграє проти черкаського “ЛНЗ”. Початок гри заплановано на 13:30.