додому Новини Як голосують у селі Богданівка Підволочиського району

Як голосують у селі Богданівка Підволочиського району

6316

У селі Богданівка Підволочиського району тихо. Усі або освячують лозу, або обирають майбутнього Президента. З освяченою вербою після служби у церкві Ганна Васильчук прийшла на виборчу дільницю, жінка каже, це її обов’язок як перед Богом так і перед країною.

Вже 10 років жінка працює учителем. Своїх учнів вчить бути патріотами, каже, це важливо!

– Кожен має вийти особистістю, патріотом, це дуже важливо. І, звичайно що, кажу діткам, що зробіть правильний вибір у майбутньому, адже нам треба сильна держава, – говорить вчитель початкових класів у школі с.Богданівка Підволочиського району Ганна Васильчук.

Голосують у Богданівці активно, ще в першій половині дня більша частина виборців вже зробила свій громадянський обов’язок, розповідає голова дільниці Тамара Васильчук.

– Дільниця в нас середня, люди нормально відносяться до голосування і приходять вчасно. Зараз трошки більше людей, бо люди йдуть до церкви чи з черкви , багато молодих людей було в нас, – каже голова дільничної комісії у с.Богданівка Підволочиського району Тамара Васильчук.

Богданівці розповідають: з діда-прадіда мали активну життєву позицію. Кажуть, у їхнє село часто приїжджав перший Президент України Михайло Грушевський, тут жила його дружина.

Сьогодні мешканці Богданівки знову прийшли на виборчі дільниці з надією на краще майбктнє.