додому Новини У Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини організували круглий стіл “Революція Гідності у спогадах...

У Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини організували круглий стіл “Революція Гідності у спогадах її учасників”

1700

Вісім років тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. Події майдану стали лише початком довгого, кривавого шляху боротьби наших співвітчизників за своє майбутнє, за незалежність та цілісність нашої країни. Сьогодні це право продовжують відстоювати бійці на сході України, які, нажаль, примножують ряди небесної варти.

Подвиг Героїв Небесної Сотні не забутий, а їх самопожертва не марна. Революція гідності стала для всього світу прикладом того, що сила народу – в єдності. До восьмої річниці лютневих розстрілів протестувальників під час революції Гідності у Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини організували круглий стіл “Революція Гідності у спогадах її учасників”. Активні тернополяни, які взяли участь у революційних подій 2013–2014 рр. розповіли свою не просту, але цінну історію кожному.