додому Новини Тернополяни можуть обговорити зведення рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній

Тернополяни можуть обговорити зведення рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній

1319

Стартували громадські обговорення щодо облаштування рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу. Мова йде про територію від спортивного комплексу “Динамо” в сторону пивзаводу.

Пропонується, що об’єкт включатиме зони відпочинку, технологічні водойми рекреаційного призначення, спортивний та дитячий ігровий майданчики, заклади громадського харчування, душові кабіни та роздягальні, шезлонги тощо. А також елементи благоустрою, як от освітлення, декоративне озеленення, встановлення фонтанів тощо.

Тернополян запрошують ознайомитися із інформацією про об’єкт, його ескізним зображенням та висловити свою позицію на сайті “Електронні консультації з громадськістю”. Взяти участь в обговоренні можуть мешканці Тернопільської громади, воно триватиме до 2 червня.

– Для того, щоби людина залишила свої коментарі, необхідно зайти на портал “Електронні консультації”, обрати місто Тернопіль і в цій консультації безпосередньо надати свій коментар за чи проти. Всі коментарі після 2 червня будуть підсумовані, ми підготуємо звіт про результат громадського обговорення, які будуть враховані при подальшій роботі міської ради. Всі консультації з громадськістю, які ми проводимо через платформу електронних консультацій, ми всі їх враховуємо при прийнятті рішень. Фактично всі громадські обговорення ми зараз стараємося ставити на електронні консультації для того, щоб мешканці могли впливати безпосередньо на рішення міської ради не виходячи з дому, – коментує керівник відділу зв’язків із громадськістю і ЗМІ Тернопільської міськради Мар’яна Зварич.