додому Новини Судитимуть обвинуваченого у вбивстві підприємця і його дружини у Підгородньому у 1997...

Судитимуть обвинуваченого у вбивстві підприємця і його дружини у Підгородньому у 1997 році

1041
Тернополянина, обвинуваченого в умисному вбивстві двох осіб у Підгородньому, судитимуть. До суду скерована справа про вбивство підприємця та його дружини, скоєне у 1997 році поблизу Тернополя. Про е повідомляють у Тернопільській обласній прокуратурі.
За версією слідства, громадянин К., був родичем із підприємцем. У вересні 1997 року дізнався, що його дядько поїхав у Київ, аби отримати валютний кредит для відкриття молокозаводу.

Уточнивши у водія час повернення родича зі столиці, обвинувачений узяв із собою пістолет та уночі 21 вересня зайшов до будинку потерпілих, аби їх убити. Маючи навички у стрільбі, обвинувачений 12 разів вистрелив у господаря, його дружину й собаку, зібрав гільзи та покинув приміщення, не знайшовши там грошей. Потерпілі від отриманих ран померли на місці події.

Хоча минуло більше 24 років з часу вбивства, завдяки наполегливості слідчих поліції та прокурорів вдалося розкрити злочин та зібрати беззаперечні докази причетності обвинуваченого до його скоєння. Слідство завершено, повідомляють у прокуратурі.