додому Новини Під час масових ракетних обстрілів громадський транспорт зупинятиметься

Під час масових ракетних обстрілів громадський транспорт зупинятиметься

1544
Під час масових ракетних обстрілів громадський транспорт Тернополя зупинятиметься, повідомили у міській раді. Під час сигналу «Повітряна тривога» алгоритм дій для водіїв та пасажирів наступний: Якщо пасажир бажає покинути транспортний засіб, водій дозволяє йому вийти на найближчій зупинці громадського транспорту та продовжувати рух на маршруті для перевезення інших пасажирів до зупинок, куди вони направляються, зокрема і для переміщення в укриття. У разі, якщо водій чи кондуктор бажають пройти в укриття, вони повинні повідомити про це пасажирів, висадити їх на найближчій зупинці громадського транспорту та пройти в укриття.
У разі нанесення масових ракетних ударів по території України громадський транспорт у Тернополі повністю зупинятиметься, а пасажири та водії повинні перейти в безпечні місця. Про це буде повідомлено перевізникам, керівникам АТП, водіям профільним управлінням, а пасажирам – через соціальні мережі та ЗМІ.

Адресу місця розташування найближчого укриття можна дізнатись в мобільному додатку «ДеУкриття». Додаток доступний для завантаження на операційні системі Android та на iOS.