додому Головні Патрулювати Тернопіль будуть у три зміни, всіх охочих закликають долучатись

Патрулювати Тернопіль будуть у три зміни, всіх охочих закликають долучатись

4764
30.01.2022 фото Тимченко Микола. У Києві на території колишнього заводу "Атек" відбувся відкритий вишкіл з основ цивільної оборони під гаслом "Не панікуй! Готуйся!". Захід відбувся за ініціативи представників Національного Корпусу.

Всіх охочих закликають долучатися до охорони громадського порядку у Тернополі. Відтепер місто патрулюватимуть у три зміни. Відповідні інструктажі будуть проводитися о 05:30 год, 13:30 год. та 21:30 год.

Про це повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.  Основна мета – забезпечити спокій та безпеку наших громадян. Всі охочі можуть приходити в «Український дім», що на бульварі Т.Шевченка. Там цілодобово проводять реєстрацію громадян та видають тимчасове посвідчення. При собі слід мати документ, який посвідчує особу.

Правоохоронці перед патрулюванням з проводять відповідний інструктаж з добровольцями із заходів безпеки.  Добровольці допомагатимуть силовикам нести службу на блок-постах, патрулювати вулиці обласного центру, охороняти спецоб’єкти критичної інфраструктури.