додому Новини Майже рік Світлана чекає із полону свого нареченого Леоніда

Майже рік Світлана чекає із полону свого нареченого Леоніда

1184

З початку повномасштабної війни Леонід у складі 501-го окремого батальйону морської піхоти захищав околиці Маріуполя. Більше 30 днів вони гідно боролися, не зважаючи на відсутність їжі та медикаментів. Однак 4 квітня 2022 року російські вороги захопили наших героїв у полон.

Фото: Завод Ілліча (м. Маріуполь)

“З 26 березня 2022 року я його не чула, жодної інформації від нього не отримувала. Хлопці, яких обміняли, розповіли, що він живий та тримається. Я дуже сильно кохаю його та чекаю на його повернення в Україну. Ми планували омріяне весілля та щасливе життя в Маріуполі, але 24 лютого все перевернулося”, – каже наречена військовополоненого Світлана.

Жінка майже річ чекає із полону свого нареченого. Разом із рідними військових 501-го окремого батальйону морської піхоти Світлана роблять усе можливе, аби повернути своїх близьких із неволі.


“Ми не знаємо, в яких умовах вони зараз, і скільки ще вони зможуть триматися.
Зовсім скоро рік, як вони в полоні. Герої, які достойно тримали оборону та боролися.
Вони вибороли для нас усіх життя – тепер ми боремося за їхню свободу і будемо надалі це робити, допоки не повернеться кожен чоловік, кожен син, кожен батько та мати”, – розповідає наречена військовополоненого Світлана.