додому Новини До Тернополя їде львівський джаз

До Тернополя їде львівський джаз

1410

Нова тернопільська культурна локація Na пошті запрошує містян на концерт львівського гурту IMAGOjazz. У звучанні доволі нестандартного за складом квінтету (вокал, флейта, фортепіано, бас-гітара, ударні) є елементи джазу, етнічних мотивів, нео-класики. Така різноплановість дозволяє демонструвати високий виконавський рівень і колаборувати у різних мистецьких жанрах, що гурт успішно і робить.

Почути їх можна у Тернополі вже 20 лютого о 20:00, більше подробиць – тут.

“Оригінальний, креативний молодий колектив із авторською музикою. Композиції IMAGOjazz мені особисто нагадують місцями Чіка Коріа та Кейта Джарета. Але загалом це неповторне звучання, притаманне лише цьому гурту. Тут вражає звук флейти і своєрідний вокал. Їхня музика заспокоює і дає надію на добре майбутнє молодих музичних проектів” — так характеризує артистів Ігор Гнидін –  композитор, ударник, засновник гурту Shockolad, керівник Львівської джазової школи.

IMAGOjazz виступили на провідних українських майданчиках: Львівський органний зал, Свято музики у Львові, Дзиґа, Vedel School, Ganok, LV Jazz Club, Центр Довженка, в рамках фестивалю Leopolis Jazz Fest, Котельня (Львів), Urban music hall та Кірха (Одеса), фестивалі Am I jazz (Київ), у “Бункермузі” (Тернопіль) та “Цитрі” (Луцьк).

У нашому місті колектив працює над новим альбомом «Іса» на студії «Шпиталь рекордс». Саме ці композиції звучатимуть у суботу Na пошті, що на вул. Чорновола, 4. Кількість місць обмежена.