додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 по 14 липня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 по 14 липня)

2082

Овен 21 березня-20 квітня

Цей тиждень принесе вам вигідні фінансові перспективи і цікаві зустрічі. Одним можуть запропонувати підвищення по службі, іншим – нову роботу. У другій половині тижня може знизитись ваша активність.

Телець 21 квітня-21 травня

Потрібно сконцентрувати свою увагу на тих правах, в яких ви добре обізнані. Вдалим цей час буде для людей творчої праці. Головними для вас мають стати спілкування, ознайомлення з новинами та поїздки. Вдасться подолати бар’єр, що давно заважав вам йти до наміченої мети.

Близнята 22 травня-21 червня

У вас буде багато причин задуматись над своїми планами, дещо цілком змінити, а від дечого відмовитись. Цілком ймовірно, що хтось залишить роботу, навчання і подасться у незвідану далечінь.

Рак 22 червня-22 липня

Розв’язувати наболілі проблеми, усунути недоліки або заладити напруження буде нелегко. Хтось не захоче вас слухати, а декому доведеться зіткнутись з таким бар’єром, що вам і не снилось.

Лев 23 липня-23 серпня

Час , коли зможете змінити своє фінансове становище, укріпити свої позиції на роботі. Можливо, вас оберуть керівником групи, начальником середньої ланки або запропонують підвищення по службі. Відрядження принесуть багато користі та вражень. Можете займатись найприємнішими справами.

Діва 24 серпня-23 вересня

Дуже активний та прибутковий тиждень. Він буде пов’язаний з низкою цікавих зустрічей, майнових та фінансових операцій, розраховуйте на заманливі пропозиції та професійні успіхи. Знайдете вигідних партнерів по бізнесу, зблизитись з потрібними та впливовими людьми. .

Терези 24 вересня-23 жовтня

Ця семиденка має бути досить вдалою. Багатьом вдасться змінити свій імідж, зміцнити позиції на роботі, позбутись опонентів. Досягнення чекають у професійній та творчій діяльності. Купуйте цінні речі у вівторок та п’ятницю.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Перша половина тижня не завжди тішитиме вас успіхами і досягненнями. На цей час для вас можуть припасти певні випробування та розчарування. Внутрішнє незадоволення та пригнічений стан не зашкодять вашим ідеям. Друга ж половина тижня буде практичною і вдалою, ви реально сприйматимете оточуючий світ.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Важливі справи вирішуйте у першій половині тижня. Легко можете залагодити будь-які непорозуміння, а в багатьох спірних питаннях поставите крапку. Розраховуйте на підтримку друзів, однодумців і просто знайомих. Але вже з пятниці і на вихідні може виникнути напруження.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Сприятливими будуть будь-які контакти, що стосуються вашої роботи і кар’єри. Якщо ви людина творча, то тепер шукайте тих людей, які зможуть стати для вас меценатами. Збільшиться кількість прихильників вашої ідеї. У сферу ваших інтересів можуть попасти нові люди з цікавими напрацюваннями.

Водолій 21 січень-18 лютого

У вас можуть виникнути незаплановані поїздки, пов’язані з неприємностями у сім’ї чи на роботі. Не сприймайте надто емоційно все те, що може бути з вами у вівторок. Комусь може надійти цікава та перспективна пропозиція щодо поїздки за кордон чи додаткових заробітків.

Риби 19 лютого-20 березня

Якщо перша половина тижня може принести якісь випробування, то вже від четверга ви будете почуватися активними. Смуга невезінь і незрозумілих ситуацій минає. Ви зараз маєте приймати правильні рішення. Почуватиметесь безпечніше.