додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 31 грудня до 6 січня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 31 грудня до 6 січня)

1927

Овен.
Постарайтесь позбутись від складнощів. Поточні проблеми стануть явищем і ви їх швидко зможете вирішувати. На стику двох років пам’ятайте, що все минає, а ви – найголовніші. Якщо ви це зрозумієте, то всілякі труднощі для вас будуть не страшні, а від багатьох позбудетесь ще у старому році. Зустріч Нового року на ваш вибір.

Телець.

Проблеми, які нещодавно вам докучали відійдуть на задній план і залишаться у старому році. Постарайтесь позавершувати усі справи, які не бажано переносити у Новий рік. Якщо хтось кудись зібрався їхати розрахуйте час з запасом. Новий рік бажано зустріти у цікавому місці.

Близнята.

Ви маєте зосередитись на головному, доведіть до порядку все, що у ваших силах, підведіть підсумки зробленого, але ніяких важливих справ до 15 січня не розпочинайте. Побільше відпочинку, розваг, зустрічей, уважно за кермом, а якщо відправляєтесь у поїздку перевірте справність авто, наявність документів, грошей і речей, які плануєте брати з собою, а також, залишаючи житло, добре перевірте чи не забули щось вимкнути. Новий рік зустріньте на свій смак.

Рак.

Дотримуйтесь внутрішнього спокою, щоб передноворічні і передсвяткові клопоти не заполонили вас. Все, що маєте придбати, з ким зустрітись, чи поїхати, краще зробити тепер. Рік Свині бажано зустріти у гучній компанії.

Лев.

Не бажано переживати з приводу передноворічних і святкових подій, бо все само собою вирішиться, навіть так, як і ви не сподівались. Цікава звістка може змінити ваші плани, додасть оптимізму. Розвиток будь-яких подій буде залежати від вашого погляду. Більше уваги коханій особі і близьким людям. Новий рік бажано зустріти у гарному настрої.

Діва.

Новий рік розпочинається з середи, а це ваш день, а тому плануйте грандіозні проекти. Ці дні можуть змінити ваші погляди на звичні речі, і вам захочеться зустріти Новий рік у досить гамірній компанії, добре потусуватись і здивувати друзів і оточуючих. Ваші задуми мають вдатися на славу.

Терези.

Постарайтесь не затівати якихось сумнівних справ, сутичок з незнайомими людьми. Вам зараз не бажано багато говорити, щось доказувати. Слідкуйте за своєю мовою. Чимало різних запрошень можете отримати до зустрічі Нового року. І свят. Зірки обіцяють прекрасний настрій, особливо тим, хто буде за межами дому.

Скорпіон.

Якщо Ви підете у відпустку, або відчуєте, що маєте шанс позбутися якихось додаткових клопотів на роботі чи по місцю проживання взагалі – час сприятливий для змін і чогось нового., особливо для тих, хто довгий час вагався діяти. Скорпіони Новий рік повинні зустріти гучно.

Стрілець.

Будьте об’єктивними в оцінці своїх можливостей планувати бажано тільки те, що вам під силу. Менше розказуйте інформації про себе і своїх близьких. Особливо, якщо хочете кудись поїхати. Ніхто не повинен знати де ви і з ким. У стосунках з партнером поводьтесь стримано, особливо у новорічну ніч і на свята.

Козеріг.

Триває час для позитивних перемін у житті і в побуті взагалі. Будь-яка, навіть найменша переміна буде тішити вас і додавати святкового настрою. Відкиньте невпевненість і сумніви і дійте так, як підказує вам серце. Здебільшого представники цього знаку цей період мають провести з тими, хто вам цікавий. Чужі компанії – не ваше.

Водолій.

В усьому будьте уважні і обережні. Може виникнути ситуація, коли прийдеться чимось ризикувати. Не втягуйтесь у різні авантюри. У вас появиться багато цікавих ідей, які спонукатимуть до творчості і прекрасного проведення часу і зустрічі Нового року.

Риби.

Якщо ви чогось не завершили як вдома так і на роботі – маєте час зробити це у останні дні року. Можливі нові знайомства, або відновлення колишніх, які принесуть у майбутньому багато користі. Новий рік бажано провести в обновках і у непримусовій ситуації.