додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 по 30 червня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 по 30 червня)

1737

Овен 21 березня-20 квітня

Цей тиждень не можна віднести до спокійних. У професійній діяльності будьте уважні і пунктуальні. Нічого не беріть близько до серця і надто не переживайте. На вихідні можливі емоційні зриви. Відпочивайте у колі старих друзів або родичів.

Телець 21 квітня-21 травня

У вас настає повний штиль. Життя увійшло у звичне для вас русло, тож особливих несподіванок протягом тижня не передбачається. Фінансові питання вирішаться дуже швидко і без труднощів. Можете спокійно насолоджуватись життям. Ні в якому разі не переймайтесь дурницями. У вихідні релаксуйте на природі.

Близнята 22 травня-21 червня

Маєте чудову нагоду відзначитись, зробити щось так, що принесе вам славу і популярність. Керівництво не залишить вас поза увагою, можуть навіть збільшити зарплатню. Майбутній проект має всі передумови бути успішним. У сімї і серед друзів пануватиме згода і взаєморозуміння, тож не варто її порушувати з’ясуванням стосунків.

Рак 22 червня-22 липня

Складнощі минули. Можете розслабитись і почати щось серйозне робити. Тепер можете стримати свій егоїзм, щоб не завдати комусь болю. Живіть більше розкуто і вільно. Не завдавайте прикрощів собі і тим, хто поряд. Збалансовано використовуйте час. А на вихідні зробіть своїм близьким щось приємне.

Лев 23 липня-23 серпня

Вам не так легко буде зараз розпочаті справи доводити до кінця. Бо буде безліч різних підстав і перешкод, що заважатимуть вам. Якісь прикрощі ніби будуть виникати з нічого і там, де ви їх аж ніяк не очікували. Не розчаровуйтесь, коли вас не можуть не зрозуміти навіть близькі. У вихідні не навантажуйтесь, відпочиньте.

Діва 24 серпня-23 вересня

Будьте впевнені у собі і ніяких зайвих думок. Тепер ви перебуваєте справді у чудовій формі і готові до найбільших випробовувань. Початок липня для переважної більшості буде зобов’язуючим перед кимось і перед чимось. Своїми діями можете здивувати не тільки друзів, але й начальство. Легко буде познайомитись з кимось і розважитись там, де хочете.

Терези 24 вересня-23 жовтня

У вас життя має текти розмірено і це буде вас тішити. Хоча ви прагнете разючих змін та карколомних пригод. Зірки будуть не схильними до вас, коли ви захочете самі порушити динаміку. Тож будьте стриманими і розважливими і не вдавайтесь до авантюр. Вихідні принесуть несподіванки.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Необхідно запастися мудрістю, терпінням і спокоєм. Войовничість сприймається оточуючими до певної межі. Праведний гнів, який ви можете направити на домашніх і колег, бумерангом повернеться до вас. На роботі справи просуваються успішно, тому не руйнуйте ситуацію. Свою енергію направте на створення або ремонт власно будинку.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Якщо у вас виникатимуть якісь сумніви, що ви у чомусь неправі, або доля іронічно відвернулась від вас, то в якійсь мірі маєте право так думати. Бо все буде якось змінюватись, дехто захоче по пліткувати за вашою спиною. Не сперечайтесь і не вирячуйтесь. Тихіше їдете-дальше будете. До здоров’я ставтесь уважно.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Більше уваги приділяйте собі. Усі ваші думки будуть про друзів, родичів. Триває ваш довгоочікуваний час і дійте у дому дусі, що він подає. Вам буде вистачати часу і на роботу і на відпочинок. Так що не прогайнуйте щедрот літа, а у вихідні поїдьте кудись на природу.

Водолій 21 січень-18 лютого

Вже з початку тижня у вас вируватимуть емоції., ви сповнені енергії спрямуйте її на збільшення вашого достатку. Тоді багато чого здобудете. Уникайте різних розбором, вияснень і суперечок. У вас інша місія. Тай підвищену збудженість може завадити правильно керувати ситуацією. У вихідні маєте можливість познайомитись з вартою уваги людиною.

Риби 19 лютого-20 березня

Погане самопочуття не буде впливати на ваш настрій, намагайтесь стриматись від негативних емоцій і так чиніть. Очікуйте покращення успіхів в усіх справах. Але утримуйтесь від важливих фінансових операцій. Не ризикуйте, тоді не матимете головного болю. Вихідні для відпочинку, а не для роботи.