додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 липня по 4 серпня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 липня по 4 серпня)

1612

Овен 21 березня-20 квітня

З початку тижня вам доведеться боротися з поганим настроєм і дратівливістю, які спонукатимуть на різні дрібні конфлікти. Вівторок буде сприятливим для виконання різних робіт, вирішення питань. Декому доведеться змінювати або відстоювати власні переконання.

Телець 21 квітня-21 травня

Займайтесь інтелектуальною та творчою діяльністю, ведіть активний спосіб життя. Надбання, які отримаєте тепер, знадобляться надовго. Весь тиждень буде сприятливим для зміцнення авторитету. Не бійтесь ризикувати в першій половині тижня.

Близнята 22 травня-21 червня

Тиждень сприятливий для роботи, зміцнення своїх позицій, для кохання, інтриг. Можете мати чимало пригод, адже кінець липня та початок серпня сприятливий час для торжества. Можете багато досягнути в поліпшенні власного житла, а також колективу, якщо ви є керівником.

Рак 22 червня-22 липня

Цей тиждень передбачається набагато цікавішим і перспективнішим, аніж ті, що минули. Саме тепер можете вирішувати глобальні питання, реалізовувати те, що на часі, щось змінити, укласти вигідну угоду у понеділок та четвер. Можете проявити свої приховані здібності.

Лев 23 липня-23 серпня

Зараз не бажано проявляти велику активність і тратити свою енергію на ті речі, які буде складно реалізувати. У декого можуть виникнути труднощі у діловій та фінансовій справі, можете застудитись. Правильно розприділяйте кошти, особливо витрати.

Діва 24 серпня-23 вересня

Проявляйте себе у різних сферах життєдіяльності. Вирішуйте кар’єрні, ділові та особисті справи. Вам не доведеться нарікати на долю, якщо будете активні, вперті і навіть проявлятимете зверхність. Якщо багато часу присвятите роботі, то потім це окупиться сторицею.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Ваші справи залежатимуть від внутрішньої і зовнішньої чарівності. Використайте цей час і заведіть нові знайомства. У вас може бути багато короткочасних любовних романів. Якщо навчаєтесь, то можете без проблем залагодити всі питання.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Тиждень сприятливий для спортивних змагань, виграшів, конкурсів. Можете на офіційному рівні вирішити комерційні питання. Оформляйте кредити, розпочинайте підготовку до ремонту чи будівництва. Не відкладайте на пізніше все те, що можна вирішити саме зараз.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Доведеться потратити чимало часу на зустріч чи допомогу далеким родичам. Дехто буде завантажений додатковою роботою. У вихідні дозвольте собі те, про що давно мріяли. Наступного тижня може статися так, що буде більше розмаїтих зустрічей, розмов, а користі від них буде мало.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Цього тижня варто зосередитись на своїх головних цілях і бажаннях. Намагайтесь не бути категоричними і не давайте однозначних оцінок подіям чи поведінці вашого оточення. Не допускайте витрат у вихідні через свою безвідмовність. Час сприятливих для далеких поїздок.

Водолій 21 січень-18 лютого

Якщо вам потрібно усунути перешкоди, то зробіть це саме зараз. Ви можете просувати свої проекти або наполягати на вирішення тих питань, що стоять у черзі в різних інстанціях. Зараз можете змінювати роботу.

Риби 19 лютого-20 березня

Допустимі різні повороти у житті. Плани майбутнього доведеться переглянути. Не піддавайтесь емоціям і не проявляйте агресії. Більше віддавайтесь роботі, підшукайте собі нових партнерів чи компаньйонів для спільної праці.