додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 20 по 26 травня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 20 по 26 травня)

1597

Овен 21 березня-20 квітня

Уже з понеділка можете отримати нові пропозиції, котрі вимагатимуть високо темпу життя. Погоджуйтесь, бо інакше успіху не досягнете. Свою зовнішність приведіть у відповідність до ваших амбіцій. Це буде вашою візитною картою.

Телець 21 квітня-21 травня

Розпочніть нову справу – вона неодмінно принесе удачу. З успіхом вирішаються особисті справи. Наприкінці тижня чекайте подарунків. Прибутку і добрих вістей. У четвер бережіть гроші.

Близнята 22 травня-21 червня

Вас захочуть перехитрити, але не так це просто, як декому здається. У вівторок штурмуйте двері установ, щоб добитися залагодження серйозної справи. Протягом тижня уникайте високих місць – щоб не травмувати себе. Невеликі гроші принесуть деяку радість і гарні покупки..

Рак 22 червня-22 липня

Ваше прагнення добитися біль високого соціального становища, розширити можливості і збільшити прибутки може стикнутися із безліччю перешкод, через які не зовсім вдасться пробитись.

Лев 23 липня-23 серпня

Тиждень буде напрочуд вдалим на приємні зустрічі, додатковий заробіток. У четвер вам запропонують якусь справу. Раджу відкласти все не тиждень, щоб з’ясувати певні обставини. Для тих, хто збирається в дорогу, сприятливі усі дні, крім другої половини середи.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ви сповнені рішучості багато що змінити. Але старі гріхи продовжують вам перешкоджати. Зараз ви великою мірою залежати від спонсорів і грошей своїх партнерів, які поводяться вельми непередбачувано.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Настає час прийняття відповідальних рішень, які можуть змінити вашу кар’єру. Велика ймовірність укладання вигідного контракту і професійного зростання. Доходи збільшаться.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Тиждень напруженої праці. Не залишайтесь на самоті з проблемами – рідні вам допоможуть. Радість знайдете, спілкуючись із люблячими вам людьми, а також у творчій праці.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Якщо ви будете активними і не упустите можливість, то можете багато чого добитись. З’являються нові знайомства – і ви можете себе чудово зарекомендувати. Найкращий вид відпочинку вдома і на дачі, де ви зможете зробити багато корисного.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Ви і надалі успішно долаєте труднощі, виявляєте неабиякі організаторські здібності. Якщо вас не розуміють, то ви взяли надто високий темп. Збавте оберти! Починається сприятливий період для кохання і комерції. Можливі романтичні пригоди. Є потреба вирушити у далеку дорогу? Найкраще це зробити у вівторок або п’ятницю.

Водолій 21 січень-18 лютого

Не розпочинайте будь-яких сварок. Це ні до чого доброго не призведе. Краще зміцніть свої партнерські, дружні стосунки. У майбутньому вам необхідні будуть підтримка, порада, а можливо і захист. Фінансові непорозуміння можуть стати на заваді у дружбі.

Риби 19 лютого-20 березня

На вас чекає приємна пропозиція, пов’язана з подорожжю. Вихідні присвятіть домашнім справам. Будьте особливо обережні у вівторок – це день втрат. Тиждень сприятливий для творчості.