додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 17 по 23 грудня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 17 по 23 грудня)

1350

Овен 21 березня-20 квітня

На початку тижня постарайтесь вирішити питання, що не могли вирішити у попередньому часі. Не переносьте те, що можете залагодити у цьому році на наступний. Цей період буде напруженим, вам не вистачатиме часу, але маєте багато встигнути. Можливі фінансові витрати і поповнення гаманця.

Телець 21 квітня-21 травня

У першій половині тижня постарайтесь не виходити з колії життя. Ніяких починань, тільки підсумки зробленого. Зверніть увагу на своє здоров’я. Слід уникати перевтоми і переохолодження. Корисні спортивні заняття на свіжому повітрі, вечірні прогулянки перед сном. У другій половині тижня відчуєте полегшення в усьому.

Близнята 22 травня-21 червня

Важливі справи, що думаєте закінчити у цьому році плануйте на першу половину тижня. Проблема у тому, що друга половина тижня буде напружена і досить не сприятлива. Інколи не будете знати як діяти і з чого почати. У цей час обережно з будь-якими ризикованими ділами. Конфлікти ніяк не бажані.

Рак 22 червня-22 липня

Тиждень вимагатиме підвищеної уваги до свого здоров’я. Бо від вашого фізичного стану залежатиме ваш успіх у різних сферах. Якщо навіть вас нічого не турбує, профілактика не завадить. Вирішуйте свої особисті питання і менше переймайтесь чужими. Може статися так, що від чогось відмовитесь у вихідні.

Лев 23 липня-23 серпня

Впорядкуйте свій спосіб життя так, щоб змогли встигнути до нового року все, що запланували. Уникайте непотрібної суєти. Можете здобути якусь важливу для себе перемогу. Корисні оздоровчий спорт, дихальна гімнастика і дієта. Все, що зараз пообіцяєте змушені будете зробити.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ця пора для вас досить сприятлива для того, щоб утвердити свої бажання і досягнути задуманого. У такому динамічному ритмі бажано не перевантажувати серцево-судинну систему, нерви. Ці дні досить вдалі для бізнесу і розвиту власної справи.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Тиждень потребує ефективного використання часу. Саме зараз більше спілкуйтесь з потрібними вам людьми і відвідуйте ті організації, на які сподіваєтесь опиратись у наступному році. Фінансові оборудки плануйте на першу половину тижня. Обережно на роботі з механізмами вкінці тижня.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Тиждень досить вдалий для пошуку компромісних варіантів у стосунках з колегами і у сім’ї. досить вдалий час для спілкування з впливовими людьми та отримання від них підтримки. Отримання будь-яких знань, якісь короткочасні курси чи майстер класи дуже пригодяться вам у найближчому майбутньому.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Досить сприятливий тиждень для налагодження партнерських стосунків, ділових знайомств, консультацій у юриста. Знайдіть час для роботи з документами і наведення порядку у гардеробі до нового року і свят. Заключайте фінансові угоди і переінакшуйте свій курс у грошовій справі. Не допускайте емоційних зривів у вихідні.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Тиждень передбачається конфліктний з одного боку бо прийдеться залагоджувати чимало справ, дрібних справ, які аж ніяк не будуть влаштовувати ваших компаньйонів. З іншого боку ви досить легко вирішуватиме глобальні справи. Можете розраховувати на матеріальну допомогу. Поталанить творчим особистостям.

Водолій 21 січень-18 лютого

Не дуже вдалий час для фінансових справ, незважаючи на старання і прагнення до успіху. Можливі перешкоди у професійній діяльності. Без проблем лише обійдетесь у сферах, де ви внутрішнім чуттям будете бачити, що можна робити, а чого ні. Особисті стосунки можуть з’ясовуватись у кінці тижня.

Риби 19 лютого-20 березня

Великі покупки передсвяткові і передноворічні плануйте на першу половину тижня. Друга не буде такою вдалою. За те, що ви брались щось переінакшити десь у жовтні зараз можете знову повернутись та успішно вирішити. Вам можуть допомогти грошима або добрими порадами.