додому Головні Влітку проїзд у комунальному громадському транспорті Тернополя для учнів та студентів міських...

Влітку проїзд у комунальному громадському транспорті Тернополя для учнів та студентів міських закладів освіти – безкоштовний

2721

У Тернополі впродовж літа включно з вихідними учні загальноосвітніх шкіл, вихованці середніх та професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів денної форми навчання, які розташовані на території нашої громади, їздитимуть у комунальному громадському транспорті безплатно.

Правом безкоштовного проїзду під час літніх канікул можуть скористатися ті учні та студенти, які мають виготовлену Учнівську чи Студентську «Соціальну карту тернополянина».

Її треба буде пред’являти під час поїздки у міських тролейбусах та комунальних автобусах на наступних маршрутах: №№ 1А, 4, 6, 6А, 9, 21, 23, 29, 31, 32, 35, 37. Нагадаю, учні та студенти при наявності «Соціальної карти тернополянина» можуть скористатися безоплатним проїздом і на приміських маршрутах в межах Тернопільської громади: «Тернопіль – Курівці», «Тернопіль – Вертелка», «Тернопіль – Мелашівці –Іванківці – Плесківці», «Тернопіль – Глядки».