додому АТО Послухати музику і цим допомогти українським солдатам на Сході, запрошують тернополян 30...

Послухати музику і цим допомогти українським солдатам на Сході, запрошують тернополян 30 січня

1371

atoПослухати музику і цим допомогти українським солдатам на Сході, запрошують тернополян 30 січня. У нашому місті відбудеться благодійний концерт. Виручені гроші витратять на потреби бійців, які воюють у зоні проведення АТО у Добровольчому українському корпусі “Правий сектор”.

– Цього разу ми плануємо також в “Хмільному щасті” провести, концерт називається “Сталевий промінь волі”. На нього запрошені відомі гурти “Широкий лан”, “Голос крові”, поетичний сектор, також “Йорий Клоц” і “Фіра” тернопільська, – розповіла представник “Правого сектора” Ірина Бревко.

Це вже другий такий концерт. Попередній відбувся наприкінці листопада. Тоді зібрали 13,5 тисяч гривень.

– Кошти за попередній концерт ми ще не витратили, вони в нас стоять складені. І ми, власне, коли проведемо ще другий коцерт, за 2 концерти ми хочемо купити їм ще щось таке вагоме, не там якісь дрібнички, – каже Ірина Бревко.

Благодійний концерт “Сталевий промінь волі”, де збиратимуть гроші для бійців на Сході, які воюють у складі Добровольчого українського корпусу “Правий сектор”, відбудеться 30 січня о 19:00. Квитки зараз коштують 60 гривень, а у день концерту вартуватимуть 80 грн.