додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 21 по 27 січня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 21 по 27 січня)

1444

Овен 21 березня-20 квітня

Тиждень буде сприятливим для будь-яких починань. Життя може внести свої корективи, тому правильно розплануйте решту дій. Багатьом доля може принести щось за можливе. Дозвольте домашнім бути самими собою. У перші дні тижня не ризикуйте і ніяких справ не вияснюйте.

Телець 21 квітня-21 травня

Тиждень можна віднести і назвати успішним для ведення бізнесу та важливих справ. Усі домовленості мають бути утверджені. Хтось може опинитись у складних обставинах і якщо ви молода людина, не зашкодить прислухатись до порад старших людей, саме вони вам допоможуть у вирішенні проблем. У вихідні поводьтесь стримано.
Близнята.

Близнята 22 травня-21 червня

Не замислюйтесь над зайвим, розбіжності в інтересах з іншими людьми, можуть привести вас до внутрішньої дисгармонії, тому пустіть все за течією. Плануйте важливі зустрічі на другу половину тижня. У вихідні більше часу присвятіть собі.

Рак 22 червня-22 липня

Ситуація буде складатися не на вашу користь. Ділові поїздки можна відкласти, бо вам не принесуть очікуваної користі, а обіцянки не матимуть під собою жодних підстав. Цього тижня не варто ризикувати, проте ваш оптимізм даруватиме вам багато енергії. У перші дні уважно за кермом і на роботі з механізмами.

Лев 23 липня-23 серпня

Вам доведеться відвойовувати свій авторитет у досить не простій ситуації, бажано керуватись притаманним вам розумом і витримкою. Не втягуйтесь у авантюри. Настав час аби зізнатись у своїх помилках. Не зірвіться емоційно у понеділок. Втілюйте у життя нові оригінальні задуми.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ваше життя набере іншого напрямку та відтінку. Тиждень стани відмовою для багатьох спокус, які будуть появлятися на голому місці і матимуть різний характер. З початку тижня щось може чинити вам опір, але шлях до заповітної мети ніхто не повинен гальмувати.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цього тижня вас мало хто потурбує. Час сприятливий для приємної поїздки, романтичних зустрічей, відпочинку та релаксу. Винайдете джерело натхнення для творчого розвитку. У вихідні чекайте сюрпризу.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Вам необхідно отримати моральну та матеріальну допомогу і підтримку ваших близьких. Будьте відкритими і нічого не вияснюйте у сім’ї у перші дні тижня. Ніяких зведень рахунків. Головне дотримуватись спокою не давати емоціям брати верх над вами.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

У когось свята вже закінчились, тільки не у вас, бо майже щоденно прийдеться бути присутнім на якихось імпрезах. Вас надихатиме все для успішного виконання роботи, стосунки з близькими налагоджуються. Очікуйте цікавих зустрічей. Будьте пильними у понеділок.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Це чудовий період аби зайнятися чи отримати все про що мріяли. Можете ризикувати та експериментувати. Скрізь розраховуйте на підтримку і розуміння своєї позиції. Єдине, що може вас розчарувати це непорозуміння у сім’ї з початку тижня.

Водолій 21 січень-18 лютого

Можете втілювати у життя свої ідеї, але зірки радять розрахувати кожну свою дію. Ваші думки будуть цікаві багатьом, велика кількість людей будуть зацікавлені у їх підтримці. З початку тижня пильнуйте здоров’я.

Риби 19 лютого-20 березня

Не витрачайте даремно моральних сил, вони вам знадобляться для нових справ. Обдумайте різні варіанти вирішення проблем. Деякі люди можуть завадити вам у цьому, проте близькі не дадуть вам втрачати своїх позицій.