додому Новини Як обрати срібні сережки із зручною застібкою

Як обрати срібні сережки із зручною застібкою

470

Дорогоцінності із срібла з давніх давен будоражили серця красунь. На перший погляд холодний метал творить із образом казкові речі – підкреслює індивідуальність характеру, вказує на відмінний смак. До того ж такі прикраси вважаються бюджетним варіантом, а тому дуже популярні серед жінок і чоловіків різного віку.

Незамінним аксесуаром кожної дівчини вважаються сережки, які вирізняються на тлі інших прикрас. Що ж робить їх такими популярними? В першу чергу – це відносно недорогий метал 925 проби, який виглядає чарівно. Срібні сережки мають багато прихильниць не стільки через ціну, скоріше за все через витонченість, грацію, смак. На думку стилістів Злато саме вони доповнять будь-який лук, будь то вечірнє плаття чи лайф-стайл, для прогулянки парком чи прохід червоною доріжкою.

Замок – елемент декору і надійність збереження коштовності

На віртуальній вітрині ювелірного салону представлено безліч видів та моделей сережок із срібла. І кожна леді знайде для себе щось особливе та неповторне. Досить демократична прикраса складається з декоративного елементу та застібки. Тому дуже важливо купити вироби не тільки ті, які подобаються, а й ті, які будуть зручними.

Насамперед слід визначитися куди буде одягатися коштовність. Для повсякденного використання в образі варто обрати максимально прості моделі, не перевантажені камінням чи емаллю. А от на святковий вечір без блиску уже не обійтися. Однак і по типу замка можна обирати тип срібних сережок. На офіційному сайті представлені:

  • Гвоздики, які не рухаються на мочці. Гвинтовий затиск надзвичайно зручний, а тому такі вироби часто купуються для маленьких красунь. Пусети можна носити постійно, віддавши перевагу простим моделям. В салоні представлені і витончені дизайни з самоцвітами для святкового заходу. Гвоздики-сережки дуже вишукані і практичні одночасно, і просто зобов’язані бути в колекції кожної жінки.
  • Колечка – популярні моделі серед прекрасної статі. Модні екземпляри можуть мати різний розмір, містити декор чи гравіювання. Конго виглядають ефектно та стильно в любому образі.
  • Протяжки – вечірні моделі для романтичної натури. Розкішні моделі похитуються при русі, тим самим заворожують погляди. Протягуються вони через мочку, не доставляючи дискомфорт. Дизайн протяжок може бути самим різноманітним – від простого ланцюжка до грони шикарного каміння.
  • Французький замок – різновид, який використовується для масивних прикрас. Він чудово підходить для власниць великих мочок, забезпечуючи одночасно красу і надійність виробу.
  • Кафи – сучасний варіант срібних сережок, який залюбки носять молоді дівчата. Сміливість та ефектність перегукуються в кожній моделі.

Звісно, це лише невелика частина типів срібних сережок, представлених в інтернет магазині. Тож щоб вибір був вдалим майстри zlato радять не поспішати та переглянути різні варіанти. А при бажанні придбати можна одночасно не одну пару, адже на коштовності постійно надаються знижки.