додому Новини Український співак MELOVIN зізнався, що вживав антидепресанти

Український співак MELOVIN зізнався, що вживав антидепресанти

1074

Нещодавно відомий український співак і композитор MELOVIN зізнався у бісексуальності (потягe до індивідів як своєї, так і протилежної статі). Після цього артист здивував громадськість ще однією несподіваною новиною. Костянтин Бочаров – він же Melovin заявив, що проходив курс лікування антидепресантами. Такі проблеми з психікою розпочалися у нього на тлі творчої кризи.

Відвертими подробицями щодо панічних атак співак поділився у програмі “Світське життя” (графік випуску можете подивитися на сайті https://tv.meta.ua/).

“Виникає відчуття, ніби помираєш”,  – зазначив він.

Через панічні атаки, які стали виникати у співака все частіше, він звернувся до лікарів. Психотерапевт призначив йому курс антидепресантів. За словами зірки, він вже закінчив лікування.

“Я вдячний, що існують лікарі, а не різні забобони”, – додав артист. 

MELOVIN розсекретив причину своїх панічних атак. Хлопець переживав моменти кризи у творчості, зокрема зміну команди. Також йому доводилося вирішувати самостійно всі організаційні питання, які виникали. Адже саме він є продюсером музичного проекту, а не Ігор Кондратюк, як багато хто вважає.

Такі зміни в житті відобразилися й на його новому іміджі, в якому співаку дуже комфортно перебувати. Виконавця навіть порівнюють з Мерліном Менсоном. На негативні думки щодо свої зовнішності артист не звертає увагу: “Мені все одно. Я дуже хочу бути чесним, в першу чергу перед собою”.