додому Новини Страхування для подорожей у країни Шенгенської угоди від “ПЗУ Україна”

Страхування для подорожей у країни Шенгенської угоди від “ПЗУ Україна”

488

Подорожувати в країни Шенгенської угоди можна через різні причини. Це може бути звичайна туристична мандрівка, або ж поїздка на навчання чи спортивний турнір. Також не потрібно забувати те, що багато бізнесменів часто відправляються в різноманітні відрядження для розвитку власної справи. У кожному з цих випадків не зайвим буде придбати страховий поліс онлайн. Цей документ допоможе отримати відшкодування збитків, якщо з вами трапиться якась неприємність в одній із країн учасниць Шенгенської угоди. Дізнатися більше та оформити страхування можна тут: https://shop.pzu.com.ua/info/description/tourist.

Особливості туристичного страхування від «ПЗУ Україна»

Договір страхування передбачає відшкодування коштів компанією за низкою розповсюджених випадків. Найчастіше страхова компанія покриває матеріальні втрати або ж кошти, які були витрачені на надання невідкладної медичної допомоги (зокрема й у випадку госпіталізації та транспортування пацієнта).

Вартість послуги формується на основі кількох основних факторів. По-перше, враховується ціль поїздки. Якщо ви збираєтесь кататися на лижах, вартість страхового полісу буде дорожчою ніж, наприклад, під час ділової поїздки.

Також потрібно звернути увагу на тривалість подорожі. Цілком логічно, що чим довше діє страхування, тим більшою буде його вартість. До інших факторів, які формують ціну, потрібно віднести:

  • наявність франшизи;
  • країну перебування;
  • розмір страхової суми;
  • програму страхування (страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує два варіанта договору: «Еліт» і «Бізнес»).

Програма «Еліт» ‒ це повне страхування від усіх розповсюджених ризиків. Програма «Бізнес» підійде тим людям, які шукають оптимальне співвідношення страхового покриття та вартості послуги.

Чому варто оформити туристичне страхування від СК «ПЗУ Україна»

Оформлення туристичного страхового полісу від компанії «ПЗУ Україна» супроводжується чималою кількістю переваг. До них відносяться:

  • підтримка сервісної служби «ПЗУ Україна» або партнерської компанії в будь-якій країні світу;
  • надання невідкладної медичної допомоги в межах страхової суми;
  • наявність знижок для дітей і молоді;
  • можливість повернути витрати на оформлення візи;
  • можливість оформлення договору страхування онлайн.

Останній пункт варто розглянути детальніше. Клієнт може оформити страховий поліс через сайт. Можна замовити доставку документа поштою або ж оформити «Електронний поліс», який існує в цифровому вигляді.