додому Новини Оренда автомобілів у Львові від компанії «RENTAL»

Оренда автомобілів у Львові від компанії «RENTAL»

5744

Поїздка до іншого великого міста викликає деякі проблеми і створює навіть обмеження. За відсутності особистого транспорту складно орієнтуватися в інших мегаполісах, а використання громадського транспорту не завжди дозволить встигати доїжджати з однієї точки до іншої. Відмінним рішенням стане оренда автомобіля від компанії Rental.

Робота по всій Україні гарантує нормальні умови співпраці з будь-якими клієнтами. Зокрема, працює прокат машин у Львові, Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові та інших містах. На вибір надається велика кількість транспортних засобів, за допомогою яких перебування на незнайомих вуличках стане комфортнішим.

Переваги співпраці

Пропозиції доповнюються кількома плюсами у співпраці, серед яких потрібно виділити кілька важливих моментів:

  • великий автопарк, де є понад 250 автомобілів;
  • виключно сучасний та новий транспорт;
  • цілодобова робота;
  • широкий ціновий діапазон;
  • доставка автомобіля до будь-якої точки України;
  • технічна підтримка;
  • наявність страховки на авто.

Вартість визначається класом автомобіля та терміном оренди. Тут на сайті https://rental.ua/ua можна проаналізувати актуальні добові ціни, а також прочитати характеристики кожної машини. Для наочності є фотографії, а додаткову інформацію слід уточнити у менеджерів фірми.

Співпраця не передбачає застави. Є автомобілі економ-класу, преміум і навіть елітний транспорт. Деякі машини можна використовувати для трансферу важливих гостей та осіб. Транспорт укомплектований усім необхідним, включаючи запасне колесо, домкрат, жилети та багато іншого. Завчасно проводиться огляд авто та підписується договір про співпрацю.

Додаткові опції та можливості

За бажанням клієнти можуть додатково замовити встановлення навігатора, дитячого крісла, камери Go-Pro та бездротового інтернету. Також діє послуга довгострокової оренди на індивідуальних умовах. Заздалегідь обговорюються всі моменти, щоби потім не виникло неприємних ситуацій. Найчастіше така послуга надається бізнесменам, які надовго приїхали до Львова. Окремо є умови для фізичних та юридичних осіб.

При виборі транспорту можна враховувати як клас авто, але й паливо, трансмісію, тип двигуна і діапазон цін. Додаткову інформацію нададуть співробітники компанії, наперед враховуючи запити кожного клієнта. Вони орієнтуються у виборі автомобілів під конкретні умови.