додому Новини Майбутнє українського футболу: основні прогнози експертів

Майбутнє українського футболу: основні прогнози експертів

586

Букмекерські контори України пропонують своїм клієнтам зробити прогнози на важливі події з футбольного світу. Розповідаємо про майбутнє тренерської кар’єри Андрія Шевченко та перспективи збірної у престижних турнірах.

Де буде тренувати Андрій Шевченко?

Припинивши співпрацю з УАФ, Андрій Шевченко недовго попрацював у італійському чемпіонаті, де він на протязі півроку (2021 – 2022) очолював клуб «Дженоа». Після відходу з цього клубу, український спеціаліст не займався тренерською практикою, зусередившись на роботі у фонді Unated24.

Проте, букмекерські контори від FanDay вважають, що найближчим часом Андрій Шевченко повернеться до тренерської роботи. Згідно оцінкам експертів, українець спеціаліст можете очолити один із клубів американської ліги MLS (коефіцієнт 3,00), або знову працювати у італійській Серії А (3,00). Відзначимо, що вірогідність того, що Шевченко очолить один з клубів УПЛ, оцінюється нижче (4,00).

Збірна України не потрапить на ЄВРО-2024

Букмекерські контори також прогнозують невдалі виступи збірної України у відбірковому турнірі до наступного чемпіонату Європи. Нагадаємо, що старт відбору українські футболісти розпочали з гостьової поразки від Англії з рахунком 0:2.

Згідно оцінкам експертів, збірна України займе лише третє місце у групі, де також виступають національні команди Італії, Північної Македонії і Мальта. Зазначимо, що путівки на турнір отримують дві перші команди рейтингу, які аналітики пророкують англійцям та італійцям.

«Шахтар» стане чемпіоном у 2023 році

Букмекери також підрахували шанси представників УПЛ у чемпіонських перегонах цього сезону. Тут очевидним фаворитом йде «Шахтар», який зараз лідирує у обліковому заліку прем’єр-ліги, випереджаючи «Дніпр-1» на п’ять залікових балів.

Вірогідність того, що золоті нагороди чемпіонату здобудуть «гірники», оцінюється у 75%. На думку аналітиків, «Дніпро-1», «Зоря» та «Динамо» вже не зможуть посунути «Шахтар» з першого місця.