додому Новини В “Тернопільобленерго” повідомили про графік відключення світла на 6 лютого

В “Тернопільобленерго” повідомили про графік відключення світла на 6 лютого

1028
В понеділок, 6 лютого, енергетики намагатимуться вимикати електроенергію лише на період “вимкнення електроенергії”. Тобто за схемою 6 годин електроенергія є, а 3 години – немає. Про це повідомили в “Тернопільобленерго”.
“Доведений НЕК “Укренерго” ліміт споживання для нашої області, дозволяє більшу частину доби обмежуватися відключеннями лише основних черг. Проте, у періоди максимального навантаження, орієнтовно з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00, можливі знеструмлення додаткових черг споживачів. Тобто, окрім основних черг, може знеструмлюватися і додаткова черга, яка в Графіку позначена як “можливе вимкнення електроенергії”,  – йдеться у повідомленні.
У ВАТ «Тернопільобленерго» наголошують, що все залежатиме від ситуації в енергосистемі країни та рівня споживання електроенергії. Енергетики черговий раз нагадують, що стан в енергосистемі країни залишається складний і тому звертаються до споживачів використовувати електроенергію раціонально та користуватись енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність застосування обмежень.