Головна ctrichka У Великій Британії винайшли морозиво, що не тане

У Великій Британії винайшли морозиво, що не тане

Animation (1) У Великій Британії винайшли морозиво, що не тане. Рецепт наразі тримають в таємниці. Відомо тільки, що воно піддається температурній обробці, завдяки чому ванільний ріжок довгий час зберігає форму. Щороку й в Україні кількість сортів і видів морозива більшає. У нашій країні майже 80% морозива люди їдять на вулицях і лише двадцять у барах, ресторанах та вдома. Знімальна група TV-4 побувала на виробництві морозива, про те як його виготовляють і на що  варто звертати увагу, аби обрати якісний холодний десерт, дивіться далі.

У Тернополі налагоджене власне виробництво пластичного морозива. Його виготовляють за технічними умовами виробника, воно дещо відрізняється від свого «замороженого» аналога: містить менше жиру, подається за вищої температури, піддається значно меншому збиванню та реалізується оминаючи стадію зберігання в морозильнику, тобто потрапляє до споживача свіжим.

– Воно завжди свіжіше. Тому що морозиво завжди заводи роблять на склад, склади, потім йдуть гуртовні, це довго, це викликає певне його псування, воно маленьке, сохне, розмерзається. В любому випадку ми маємо транспортування, є речі, які негативно впливають на його зберігання, – розповідає директор ТОВ “Українське морозиво” Василь Ласій.

Вчені стверджують, що морозиво містить в собі так званий гормон щастя. Коли людина з’їдає порцію морозива, у неї покращується настрій. Тернополяни полюбляють різні види морозива.

Експерти радять надавати перевагу ласощам з натуральної сировини. Зокрема, обирати те морозиво, в яке додають цілі або перетерті свіжі фрукти! Тобто, не замінюють дорогих фруктів яблучним чи гарбузовим пюре. Звертати увагу не лише на склад морозива, а й на умови зберігання компонентів. Про те як виготовляють морозиво, як обрати смачний і корисний холодний десерт дивіться у програмі “Вдалий вибір” на телеканалі TV-4 у четвер, 3 вересня, о 20.30, а також на сайті TV-4.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here