додому Головні “Ти подобаєшся мені”: відомому хіту тернополянина Сергія Лазо цьогоріч виповнилося 30 років

“Ти подобаєшся мені”: відомому хіту тернополянина Сергія Лазо цьогоріч виповнилося 30 років

113

Протягом трьох десятиліть вона завойовує серця українців різних поколінь, ставши символом романтики та ніжності. Пісня «Ти подобаєшся мені» 30 років тому стала кращим ліричним шлягером країни. Її мелодію ми й досі чуємо на урочистостях, радіостанціях та просто прогулюючись вулицями міста. Хіт виконує відомий співак з Тернопільщини – Віктор Павлік. Проте слова пісні належать талановитому поету-пісняру Сергію Лазо.

Автор зізнається, тоді у 1994 році, коли ці рядки вперше побачили світ він навіть не сподівався, що хіт залишиться популярним крізь роки.

“Вітя зробив багато. щоб ця пісня звучала. В якійсь мірі це і його аура, його душа, серце в цій пісні. Тобто, це дуже дуже важливо, щоб пісня ще й знайшла свого виконавця. А так сталося. Це ніби зорі зійшлися на якомусь важливому форматі. І так народжується успіх,” – розповідає Сергій Лазо. 

Сергій Лазо каже: досі залишається нерозлучним з написанням нових поетичних творів та музики. Тож незабаром ми можемо побачити нові роботи відомого автора.

“Те, що народжується воно розвивається. І дуже є цікаві твори в плані музики, і в плані поезії. На жаль, дуже сумні. Про щоб ти не писав, а все повертається до теми війни і віри в нашу перемогу,” – зазначає поет-пісняр. 

В наступних випусках “Провінційних вістей” ми розкажемо про нову книгу Сергія Лазо “Цвяхи”. Туди увійшли твори автора про війну, які над якими письменник працював упродовж 10-ти років.