додому Головні У країні працює програма, яка передбачає повернення частини коштів за купівлю вітчизняних...

У країні працює програма, яка передбачає повернення частини коштів за купівлю вітчизняних товарів

72

Заощадити і водночас підтримати українського виробника. У країні працює “Національний кешбек” – форма державної підтримки, яка передбачає повернення частини коштів за купівлю вітчизняних товарів. Мета програми – підтримати наших виробників та стимулювати споживання їхньої продукції. Загалом, до проєкту долучилось 1600 підприємств, зокрема 40 – із Тернопільщини. 

Заробляти, витрачаючи гроші. В Україні працює програма “Національний кешбек”, яка передбачає повернення 10% коштів за купівлю вітчизняних товарів. Користується послугами такого проєкту тернополянка Юлія Цпін. Долучилась до нього студентка близько місяця тому. Упродовж користування програмою “Національний кешбек” Юлія зекономила близько 50 гривень. Каже, у межах проєкту купувала, здебільшого продукти.

Однак, за програмою “Національний кешбек” купувати можна не лише продукти харчування, але й одяг, техніку, меблі і багато іншого. Головне – шукати спеціальне маркування “Вироблено в Україні”. Загалом, 1600 товаровиробників представили 2600 товарів. Зокрема, 40 підприємців із Тернопільщини взяли участь у проєкті.

Аби почати накопичувати кешбек, потрібно лише завантажити додаток “Дія” та прив’язати до нього свою банківську картку. Після оплати частина коштів повертається на ваш рахунок у застосунку. Згодом, зекономлені гроші можна використати по-різному.

Загалом, 2 мільйони українців вже користуються програмою “Національого кешбеку” накопичили 90 мільйонів гривень. Більш детальну інформацію про проєкт, список товаровиробників та умови можна знайти на офіційному веб-сайті програми або в застосунку “Дія”.