додому Головні Щоб вчасно зупинити насильство та пропрацювати травми жертви у нашому місті працює...

Щоб вчасно зупинити насильство та пропрацювати травми жертви у нашому місті працює мобільна бригада

341

Отримати соціально-психологічну допомогу безкоштовно. Згідно з статистикою Офісу Генерального прокурора кількість випадків домашнього насилля цьогоріч порівняно із 2023 роком зросла на 80%. Щоб вчасно зупинити насильство та пропрацювати травми жертви у нашому місті працює мобільна бригада. Фахівці надають соціальну та психологічну підтримку мешканцям та гостям файного міста. 

Замовчувати домашнє насильство чи знайти сили піти від кривдника? Офіс Генерального прокурора повідомляє, станом на жовтень 2024 року в Україні від насильства у сім’ї постраждали понад 5 тисяч осіб, більшість з них – жінки та діти. Таким людям у нашому місті надає необхідну допомогу мобільна бригада соціально-психологічної допомоги за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, у партнерстві з місцевими органами влади та БО МБФ (благодійної організації міжнародного благодійного фонду) “Ініціатива”.

Особливість такої допомоги у тому, що поспілкуватися з фахівцем можна не тільки на їхньому робочому місці. У разі потреби, мобільна бригада виїжджає на місце конфлікту одразу після повідомлення чи дзвінка.

Лариса Васильєва закликає, не толерувати і не терпіти домашнє насилля. Якщо ви стали жертвою, обов’язково звертайтеся до фахівців за номером: 096 033 20 43
Послуги Мобільна бригада надає завдяки фінансовій підтримці уряду Кореї.