додому Головні Тернополянка Ореста Дешева підкорює Карпати та подорожує за кордон із котом Кефіром

Тернополянка Ореста Дешева підкорює Карпати та подорожує за кордон із котом Кефіром

643
Мандрує з котом Україною та світом. Тернополянка Ореста Дешева захоплюється подорожами упродовж 14-ти років. Однак останніх 5 своє хобі жінка розділяє із пухнастим напарником – котом Кефіром. Разом вони підкорили українські Карпати і навіть вирушали за кордон. Як це поєднати любов до мандрів та тварин. Відповідь на це запитання ви знайдете у нашому матеріалі.
Піднятися на гору та перетнути кордон із котом. Ореста Дешева полюбляє подорожі. Упродовж 14-ти років відвідує цікаві місця України та світу. Спершу таке хобі тернополянка розділяла із своєю дочкою. Та згодом вона вийшла заміж і переїхала у іншу країну, натомість мамі залишила кота Кефіра, з яким жінка тепер мандрує.
–  Ми були у Парижі, кефір бачив Ейфелову вежу, ми були на лазерному березі, ми були в Каннах навіть, шукали кота Степана і також ми були у Провансії, тому Францією він подорожував добре, – розповідає Ореста. 
Окрім цього неодноразово піднімався на гори. Жінка розповідає, труднощів у дорозі не виникає, з собою завжди має для кота їжу та лоток для його природніх потреб. Якщо їде машиною, то обов’язково запитує дозволу у водіїв, якщо автобусом чи поїздом, то водії найчастіше кермувальники не проти пухнастого пасажира, а деякі пасажири навіть впізнають Кефіра.