додому Головні У Кам’янківському ліцеї створили сприятливі умови для навчання ментально здорових учнів

У Кам’янківському ліцеї створили сприятливі умови для навчання ментально здорових учнів

59

У Кам’янківському ліцеї Підволочиської селищної ради вирує життя. Задля того, щоб навчання в освітньому закладі було цікавим, корисним і залишило приємні спогади, об’єднуються батьки, діти і педагогічний колектив. Для всебічного розвитку вихованців передбачені додаткові заняття.

“В нас тут художня школа, будь ласка, ви би бачили в нас більше 30 дітей. В нас філії музичної школи, в нас займаються. В нас спортивна, футбол професійний, будь ласка, спортивної школи,” – розповідає директорка ліцею.

Випускниця Кам’янківського ліцею, а тепер доцентка кафедри освітології та педагогіки ЗУНУ Оксана Писарук часто сюди заходить, щоб з учителями поспілкуватись і в рідних стінах побувати.

“Пишаюсь тим, що здорово ментальні педагоги готують до майбутнього здорово ментальних дітей, бо це дуже важливо. Які мають дуже гарну співпрацю з товариством “Агрофірми Медобори”, де діти можуть прийти на їхні ділянки, побачити справді, що таке природа, побачити людську працю, а все це називається ментально здорова дитина,” – ділиться Оксана Писарчук, доцентка кафедри освітології та педагогіки ЗУНУ. 

Наразі у Кам’янківському ліцеї навчається 211 учнів з 1 до 11 класу, більшість із яких доїжджають шкільним автобусом із сусідніх сіл.