додому Головні У Тернопільському обласному драматичному театрі підготували прем’єру “Моя професія – синьйор з...

У Тернопільському обласному драматичному театрі підготували прем’єру “Моя професія – синьйор з вищого світу”

536

Іскрометний гумор, кохання, любов до родини та невимовна жага до життя, – такими словами описують комедію “Моя професія – синьйор з вищого світу”. Виставу представлять у Тернопільському обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Олександр Папуша – заслужений артист України грає у комедії головного героя Леоніда Папагатто. Герой актора славиться неабияким талантом спілкування та майстерністю проводити будь-які афери, аби довести, що він – синьйор з вищого світу.

Режисер-постановник комедії – заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Жила. Він розповідає: довго думали про те, як саме показати цю комедію глядачеві, адже комедія написана після Другої світової війни. Про те, ідея цього твору актуальна для українського суспільства і сьогодні.

Сам процес творення вистави великий та складний, розповідає – В’ячеслав Жила. Для того, щоб створити щось справді цікаве – підготовка триває у декілька етапів.

Готували п’єсу майже чотири місяці. У комедії 15 дійових осіб, до яких залучили 32-ох акторів.

Прем’єра вистави “Моя професія – синьйор з вищого світу” запланована на 28 травня у Тернопільському обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.