додому Новини Українська діаспора в Канаді закликає українців піти на вибори та проголосувати

Українська діаспора в Канаді закликає українців піти на вибори та проголосувати

1572

Українська діаспора в Канаді закликає українців піти на вибори та проголосувати. Відеозвернення українці Ванкуверу до виборців в Україні зняли на підтримку інформаційної кампанії #holosuy2019. Ініціатором інформаційної кампанії стала тернополянка Софія Комінко.

Менш тижня залишилося до виборів Президента України. Українська діаспора в Канаді закликає співвітчизників на батьківщині голосувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що вважається порушенням на виборах та як проголосувати, аби не заплатити штраф

Аби змотивувати людей взяти участь у виборах, наші земляки зняли ролик в рамках інформаційної кампанії Голосуй2019, ініціатором якої стала тернополянка Софія Комінко.

Українці розповідають, чому переїхали до Канади і як непросто там проголосувати.

Хтось приїхав у Канаду з Києва, хтось з Харкова, а хтось з Донецька. Є серед діаспорян і наша землячка з Тернополя, яка теж закликає голосувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тернопільські дільниці отримають нову тканину на кабінки для голосування

– Я Світлана і приїхала до Канади з Тернополя. В Україні в мене залишилися батьки похилого віку. Мені не байдужа їхня старість, як і старість більше 10-ти мільйона українських пенсіонерів. Прийди і прогосуй за гідну старість.

Організувала інформаційну кампанію Голосуй2019 тернополянка Софія Комінко. Софія народилася в Тернополі, жила в Канаді, а зараз навчається в Ягеллонському університеті в Кракові. Проголосувати на чергових виборах потрібно, переконана дівчина.