додому допомога “Миколайчики” бійцям АТО просять приносити волонтери

“Миколайчики” бійцям АТО просять приносити волонтери

950
1292430341_4
фото: “Нша парафія”, роботи Олі Цвік

Тернополян просять передавати “Миколайчики” для українських бійців. Створити для українських воїнів свято закликають волонтери  Логістичного центру допомоги бійцям АТО. В пакунки можна ставити шоколадки, рукавиці, теплі речі, шапки та листи з привітаннями.

– Таке прохання до кожного: пара носків, шоколадка, шапка, будь що, що потрібне буде хлопцям на передовій. Лист до Дня Святого Миколая, до Нового Року, до Різдва, бо ми ж не знаємо як складуться обставини. Телефонуйте, ми до вас приїдемо чи на підприємство, де Ви всі зорганізуєтесь, чи приносьте до нас і коли Ви прийдете до церкви на Святого Миколая, боєць відкриє Ваш подарунок і в нього також буде свято. І неважливо чи це буде в окопі, чи це буде в бліндажі, чи на блокпості, в нього також буде свят, – говорить представник Об’єднання заради громади «Ядро» Тарас Білан.

Тернополяни вже приносять ось такі миколайчики на другий склад допомоги бійцям АТО, що на вулиці Академіка Дністрянського,10 у Тернополі.

– Перші “миколайчики” пішли, ми їх не розпаковуємо, вони є запаковані. Тобто, що люди принесли, то і буде сюрпризом для бійця на передовій, єдине прохання, щоб там не було продуктів, що швидко псуються, бо почне пахнути і доведеться викидати, каже Тарас Білан.

Бійцям на Сході зараз вкрай необхідні теплі речі.

– Прохання з теплого одягу – це сведри, бо бушлати хто має, хто немає, а сведр завжди можна вдягнути під форму, він робить повітряну прослойку, тобто тепліше хлопцям. тобто, сведри і все тепле, що у Вас є. Будь-які теплі речі, навіть підкладки від курток підійдуть, бо підкладку накинув, зверху форма, можна нормально ходити, – радить Тарас Білан.

Розвозити подарунки до Дня Святого Миколая бійцям на Схід розпочнуть вже з 5 грудня.