додому Головні Зміни до дорожнього руху на вулиці Бережанській у Тернополі запропонували патрульні

Зміни до дорожнього руху на вулиці Бережанській у Тернополі запропонували патрульні

1461

Небезпечна вулиця Бережанська. З початку року на цій ділянці сталося п’ять аварій, у яких двоє людей травмувались і одна загинула. Дорожньо-транспортні пригоди на Бережанській не рідкість. Головною причиною нещасних випадків стають пішоходи, які ризикують своїм життям та здоров’ям, перебігаючи дорогу у невстановлених місцях, кажуть правоохоронці. Аби запобігти аварійності, фахівці управління патрульної поліції запропонували зміни дорожнього руху на цій вулиці.

Те що, пішоходи не дотримуються правил дорожнього руху, зокрема, перебігають дорогу у невстановлених місцях побачила і наша знімальна група. За 15 хвилин перебування на вулиці Бережанській ми стали свідком 5-ти порушень. Люди, ризикуючи свої життям та здоров’ям, перебігають дорогу у невстановленому місці. Аби запобігти аварійності та нещасним випадкам, фахівці управління патрульної поліції запропонували зміни дорожнього руху на цій вулиці.

Самі люди та водії переконані, що такі зміни потрібно було зробити вже давно.

Через те, що пішоходи недотримуються правил безпеки, а водії неуважні за кермом – тут стаються нещасні випадки. Лише минулого тижня шістдесяти шести-річна жінка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу, коли її на швидкості збило авто марки «Тесла». Від отриманих травм потерпіла померла у лікарні. Тому нововведення дорожнього руху на вулиці Бережанській потрібні – говорять патрульні.

А поки зміни ще не реалізували, патрульні зазначають, що на вулиці Бережанській встановили дорожні знаки, які інформують про місце концентрації ДТП та застерігають водіїв та пішоходів дотримуватись правил дорожнього руху.