додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 травня по 7 травня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 травня по 7 травня)

10395

Овен 21 березня-20 квітня

Тиждень подарує Овнам чудовий настрій. Ви обов’язково захочети поділитися своєю радістю з друзями. Навіть якщо виникнуть якісь труднощі, обходьте їх з легкістю і в такому гарному настрої завершіть тиждень.

Телець 21 квітня-21 травня

У Тельців увесь тиждень буде поганий настрій. Ви будете не задоволені собою, адже увесь вільний час проведете за телевізором та в телефоні. Будьте обережні з витратами – можете придбати неякісний товар.

Близнята 22 травня-21 червня

Ніякі труднощі не зможуть зіпсувати вам настрій. Будьте сміливими та не зважайте на докори інших, ваша впевненість в собі дозволить вам подолати більше, ніж ви думали.

Рак 22 червня-22 липня

Якщо ви будете старатися, то ваше керівництво це неодмінно помітить. Розвивайте свої таланти та розумові здібності. Є шанс, що ви досягнете підвищення на посаді.

Прагнення стати найкращою версією себе, надихатиме вас на подвиги. Після роботи виділіть достатньо часу на домашні справи: вам давно потрібно очистити простір від непотрібних речей.

Лев 23 липня-23 серпня

Цього тижня Леви можуть очікувати на довгоочікуване рішення, яке пов’язане з житлом. Ймовірно, ви знайдете нове помешкання для купівлі чи переїзду. Ваше фінансове становище буде стабільним.

Щодо здоров’я – пройдіть діагностику організму. Зверніть особливу увагу на профілактичні заходи, які борються з хронічними захворюваннями.

Діва 24 серпня-23 вересня

Для деяких представників знаку тиждень буде наповнений романтикою. Таємні шанувальники, або колишні пасії можуть увірватися у ваше життя зовсім несподівано. Астрологи не рекомендують приділяти амурним справам надто багато уваги, особливо, якщо ви прагнете професійного росту.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цього тижня Терези можуть отримати ділову пропозицію, на яку погоджуватися одразу ж не варто. Уважно зважте всі за та проти. Стримуйте емоції з людьми, які вас оточують. Будьте терпеливими та не намагайтеся всіх критикувати. Зосередьтеся на собі та роботі.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Тиждень сприятливий для роботи по дому. Ви нарешті знайдете в собі сили повністю переоблаштувати власну оселю. Однак не робіть все одразу, почніть з однієї кімнати, і лише потім приступайте до інших.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Цей тиждень краще присвятити тій справі, яка дійсно приносить задоволення. Уникайте спілкування з людьми, які приносять вам негатив. Також не будьте занадто категоричні в своїх судженнях з оточуючими вас людьми. Всі проблеми намагайтеся вирішувати спільно з вашим партнером.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Для Козерогів тиждень розпочнеться з суперечок на роботі чи в особистих стосунках. Астрологи радять вам заспокоїтися та адекватно оцінити ситуацію. Щоб не загострити конфлікт, постарайтеся тримати ситуацію під контролем.

Водолій 21 січень-18 лютого

Присвятіть цей тиждень генеральному прибиранні в будинку. Викиньте усі старі речі, які ви не використовуєте. Постарайтеся зробити свою оселю затишною. Зміна інтер’єру подарує вам емоції та сили на нові справи.

Риби 19 лютого-20 березня

Астрологи попереджають про розчарування від швидкого успіху, тож цього тижня вам особливо знадобиться розсудливість і терпіння. Від відчайдушних вчинків варто відмовитись, бо їх наслідки можуть не тільки ускладнити вам життя, але й змінити вашу долю не в кращу сторону.