додому Головні Речові склади “Добрих людей” переповненні – запрошують звернутися інтернатні заклади Тернопільщини

Речові склади “Добрих людей” переповненні – запрошують звернутися інтернатні заклади Тернопільщини

1682

Одяг і взуття, ковдри, подушки, дитячі іграшки і навіть книжки роздають у Тернополі потребуючим. Благодійний фонд “Добрих людей” кілька років поспіль збирає, а згодом роздає речі тим, кому вони необхідні. Зараз склади організації переповненні, тому волонтери закликають інтернатні заклади Тернопільщини звернутися до них.

Маєш – віддай, потребуєш – візьми. Вже понад чотири роки у Тернополі діє приміщення, де потребуючі можуть взяти потрібний їм одяг. Зараз обидві кімнати благодійного фонду “Добрих людей”, що знаходиться за адресою Острозького, 32, переповненні. Люди приносять не лише одяг і взуття, а й ковдри, подушки, дитячі іграшки і навіть книжки.

Весь цей одяг волонтери забирають з контейнерів, які встановлені у нашому місті. У кожен з них вміщається приблизно 200-300 кілограмів речей, а наповнюють баки за тиждень. Ідею розміщення на вулицях обласного центру контейнерів для збору непотрібного городянам одягу та взуття, яке ще може послужити іншим, запропонував понад рiк тому тернополянин Віктор Гунька, який побачив такі під час подорожі до Європи. Люди пакують речі у пакети та закидають у контейнер.

До благодійного центру можуть звертатися люди і з інших міст та областей. Зараз одягу на складі є вдосталь, тому волонтери закликають інтернатні заклади області звертатися до них за потреби.