додому Новини На Тернопільщині через коронавірус можуть ввести комендантську годину

На Тернопільщині через коронавірус можуть ввести комендантську годину

32128

Можливість введення комендантської години, щоб зупинити коронавірус розглядають у трьох областях України. Мова йде про Івано-Франківську, Тернопільську та Львівську. Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

– Була нарада з прем’єр-міністром паном Шмигалем, почули таку інформацію, що карантин буде продовжено до початку травня. Коли початок травня, яке число, не було уточнено… Також було поінформовано, що в трьох областях – Івано-Франківська, Тернопільська і Львівська – запроваджуються надзвичайні заходи у вихідні дні. Зокрема розглядається можливість навіть комендантської години. Так сказали на нараді з прем’єр-міністром, – розповів він.

Міський голова Івано-Франківська пояснив, що заходи спрямовані на те, щоб розірвати ланцюг зараження. Політик вважає, що більше інформації стане відомо вже завтра, 10 квітня.

Однак мешканців Львівщини голова ЛОДА Максим Козицький вже закликав у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.