додому АТО З бійцями, які загинули в боях на сході України, попрощались у Тернополі...

З бійцями, які загинули в боях на сході України, попрощались у Тернополі (оновлено)

970

vlcsnap-2015-01-21-14h35m36s180У Тернополі зустріли Героїв, які загинули в боях на сході України. Один із полеглих – 22-річний Володимир Трух, мешканець села Жабинці Гусятинського району. Помер внаслідок боїв у Донецькому аеропорті. Інший загиблий – Юрій Кушнір, родом із Хотина Чернівецької області. Автомайданівці, які везуть хлопців на Батьківщину зробили зупинку в Тернополі – сотні людей прийшли, аби попрощатися зі своїми захисниками. Співчуваємо сім’ям і близьким, вічна слава Героям!

Близько 11-ї години рух на Збаразькому КП у Тернополі завмер. Тернополянам дали можливість попрощатися із героями, які лягли у боях за захист України. Один із полеглих – 22-річний Володимир Трух, мешканець села Жабинці Гусятинського району. Хлопець, будучи бійцем вісімдесятої аеромобільної бригади, сімнадцятого січня помер від ран, отриманих в бою у Донецькому аеропорту.

Поруч із ним – бойовий побратим з 80-ї бригади Юрій Кушнір, родом із Хотина Чернівецької області. Його тернопільський Автомайдан, який везе загиблих на Батьківщину, передасть чернівецьким колегам на межі Тернопільщини із Буковиною. Володимира Труха поховають у рідному селі на Гусятинщині. В Тернополі полеглих Героїв зустріли сотні людей, аби вшанувати їх пам’ять молитвою, й подякувати за те, що захищали нас.

– Ми прийшли тому що це Герої, які захищають наші життя тут, ми спокійно живемо, ми це всьо розуміємо. Дуже шкода, що вмирають такі молоді хлопці, такі молоді люди. Вічна їм пам’ять і Героям слава! – говорить тернополянка Людмила.

– Я не знала нікого з них, але я не могла лишитися осторонь. Це наші хлопці і вони звичайно ж загинули за нас всіх. Дуже співчуваю рідним і хочу сказати, що ми всі всі дуже переживаєм за те що робиться в нашій країні. Але все рівно я думаю, що ворога ми таки переможемо. Хочеться вірити щоб було просто менше жертв. Щоб всі повернулися живі додому, – каже тернополянка Леся.

– Тільки перемоги! Якнайшвидше перемогти, щоб змести з нашої української землі ту нечисть москальську.