додому Головні Тепловізори, генератори та буржуйки – найбільша потреба фронту

Тепловізори, генератори та буржуйки – найбільша потреба фронту

696

vlcsnap-2014-11-18-15h26m05s15Тепловізори, генератори та буржуйки – найбільша потреба фронту. Про ситуацію на Сході країни і забезпечення наших військових “Провінційним вістям” розповів боєць 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, переможець парламентських виборів у 167-му виборчому окрузі, який включає Борщівський, Заліщицький та Чортківський райони, Олег Барна. Він нещодавно повернувся з-під Дебальцева.

Він нещодавно повернувся з фронту, трохи підлікується і вирушить знову. Командир міномету 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Олег Барна розповідає, головна потреба наших бійців нині – прилади нічного бачення, обігрівальні прилади та медикаменти. Всього іншого, вважає, вдосталь.

– Теплими речами забезпечені, є і спальні мішки, і зимова одежа. Деколи під час бомбардувань можуть все знищити, тому йде поповнення…  Найбільше треба звернути увагу саме на прилади спостереження, прибори нічного бачення, тепловізори. Також зараз необхідно генератори електричного струму. Вони заказують і ми стараємось це доставити. А продуктами забезпечені повністю, в тому числі і сухпайками, – розповідає командир міномету 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Олег Барна.

Хлопці на фронті, зокрема і під Дебальцевим, розповідає, живуть під щоденними обстрілами, проте зараз жертв з нашого боку – на порядки менше. Вчасно реагувати, ховатись та й загалом воювати вже навчились, каже Олег Барна. Схвально відгукується і про озброєння.


– Озброєнням, яке покращується в наших Збройних силах, в тому числі подається і техніка нова з Харківського танкового заводу та інших міст. Те саме стосується нашого духу військового, який з кожним днем все міцніший і міцніший… А відносно російської армії, то їхня техніка і озброєння нівелюється деморалізацією їхнього духу. Багато вже є відказників, багато здається, – каже Олег Барна.

Там, каже Олег Барна, хлопці удар витримають, головне, щоб паралельно порядок навели тут, на мирній території, адже поки не викоренили корупцію, проводити будь-які реформи немає змісту. Готовий приступити до роботи у Верховній Раді 8-го склиння, адже переміг у 167-му виборчому окрузі, а це Борщівський, Заліщицький та Чортківський райони Тернопільщини, але чи буде звільнений зі Збройних сил України поки не знає. Тому планує підлікуватись і знову повезти на фронт необхідні речі.

 

 

 

 

 

((СХ 00:00
Комментарий:
Синхронируемый: ОЛЕГ БАРНА
Должность:
Титр: командир міномету 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади
))