додому допомога Спортсмен із Тернопільщини Павло Терновий терміново потребує допомоги

Спортсмен із Тернопільщини Павло Терновий терміново потребує допомоги

1332

vlcsnap-2014-10-31-17h56m04s0Срібний призер Кубка світу із санного спорту, багаторазовий призер Всеукраїнських та міжнародних змагань, кременчанин Павло Терновий терміново потребує  допомоги.  Спортсмен бореться із небезпечним запаленням суглобів. Лікування затратне і довготривале. Сім’я хлопця  необхідних грошей не має, тому звертається до небайдужих людей за допомогою.

Павло Терновий завжди був прикладом для своїх ровесників, добрим сином і гарним другом, каже мама Віра Тернова. З 10 років хлопець, який народився у Кременці, почав займатися санним спортом і згодом своїми результатами прославив не лише рідні Кременець та Тернопільщину, але й Україну, стаючи призером Всеукраїнських та міжнародних змагань найвищого рівня. У 2012 році виграв срібло Кубка світу із санного спорту та на заваді стала важка хвороба.

– Неодноразово він і був за границями, тоже перші місця займав і це сказано в додатках, які ми даєм. Ну отака доля. Ми всі ходимо під нашим небом і не знаємо, що з кожною людиною може статися, в нас всіх є діти, внуки, но таке горе прийшло в нашу сім’ю, – розповідає мама Павла Тернового Віра Тернова.

Два роки тому хлопця почали турбувати нестерпні болі в плечових суглобах, колінах і гомілках. Обмеження в рухах перетворювалися у загальну скутість. Хвороба не дозволяє йому не лише займатися спортом, вона заважає повноцінно жити. Минулого року сім’я Тернових звернулася за допомогою до всіх небайдужих, тоді треба було близько 170 тисяч на лікування.

– Порекомендували, його дивилися в Києві, діагноз такий, запалення суглобів. Сказали потрібне нам дуже дороге лікування, яке треба лікувати рік, – каже Віра Тернова.


В січні цього року Павло отримав перший укол і почав по троху виздоровлювати. Проте курс лікування потрібно продовжувати, вартість одного укола щоразу зростає і зараз становить більше 22 тисяч гривень, відтак родині знову потрібні гроші. Зараз Павло знаходиться на лікування у Львові, там і навчається. Мама Павла Тернового дякує усім, хто вже відгукнувся на їх біду, і просить допомоги у всіх небайдужих. Допомогти хлопцеві може кожен, для цього варто перерахувати гроші на його рахунок, який Ви бачите на екрані. Номер телефону мами Павла:0978644638

Реквізити:

ТВБВ 10019/041 АТ Ощадбанк
філія Тернопільське облуправління
МФО 338545, код 09338500, р/р 2909294109
одержувач: Терновий Павло Володимирович
номер картки:26201006373119