додому Головні Попереджувальну акцію провели перевізники, вимагаючи підвищення плати за проїзд

Попереджувальну акцію провели перевізники, вимагаючи підвищення плати за проїзд

1014

vlcsnap-2014-12-03-15h37m38s0Кілька маршруток зупинилося сьогодні у Тернополі. Зокрема три автобуси стояли в центрі міста. На них плакати з вимогами перевізників не стримувати і підвищити тарифи на проїзд.

“Владо, досить стримувати тарифи”, “з обіцянки коліс не купиш”, “Тернополяни, віднесіться до перевізників з розумінням, це ваша безпека”, – такі плакати на маршрутках, що нині зупинилися в центрі Тернополя. Також на автобусах перевізники розмістили розрахунки тарифів, де реальна вартість проїзду становить 4.50, а вони просять 3. Самі перевізники від коментарів відмовляються, а тернополяни до зростання тарифів ставляться по-різному.

– Напевно буде дорого. Ціни на маршрутки піднімають, а зарплата лишається та сама, вони не хочуть підняти, хоч долар пішов вверх, а зарплата та сама.

– Їх тоже можна зрозуміти, бо долар росте, для нас, можливо, задорого, бо зарплати не піднімають.

– Особливо для студентів, до яких тролейбус не під’їжджає, чи не мають можливості доїхати до університету, то 3 гривні для студентів, то я вважаю, що це завеликий тариф. Але в загальному, враховуючи ті ціни, які є зараз на бензин, то це нормально, але для студентів і звичайних проживаючих, які живуть на мінімальну зарплату, то це дуже вдарить по кишені.

Перевізники не на камеру кажуть, що ця акція була попереджувальна та інформативна.