додому духовність На Тернопільщині щодня о 20-й годині у греко-католицьких церквах битимуть в дзвони

На Тернопільщині щодня о 20-й годині у греко-католицьких церквах битимуть в дзвони

1011

vlcsnap-2014-09-08-15h22m03s207На Тернопільщині щодня о 20-й годині у всіх греко-католицьких церквах битимуть в дзвони. Таким чином закликатимуть людей посилено молитися за мир і спокій в Україні. Кожен має не лише захищати Батьківщину, допомогати армії, а й духовно боротися. А молитва – це найкращий спосіб випросити в Бога усіх ласк, розповів Архиєпископ та Митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк.

– Будуть дзвонити в дзвони по всіх церквах. І де б Ви не були, чи в автобусі, чи в поїзді, чи  вдома при якісь роботі – ми повинні зупинитися і молитися, – розповідає Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк.

Кир Василій Семенюк просить продовжувати безперервну молитву і піст за мир в Україні. Зокрема, Владика звертається до всіх людей доброї волі щодня о 21.00 єднатися в спільній молитві за Україну. А в четвер вірян просять постити і цей піст жертвувати за мир і спокій в нашій державі.

– Бог вислухає наші молитви, за нами правда,  з нами Бог, бо ми не йдемо загарбувати чужі території, ми хочемо, щоб на нашій землі був мир, – каже Василій Семенюк.