додому АТО В Великій Березовиці ремонтують машини і відправляють в зону АТО

В Великій Березовиці ремонтують машини і відправляють в зону АТО

908

vlcsnap-2014-09-01-18h35m14s117В Березовиці ремонтують машини і відправляють в зону АТО. Там просять усіх підприємців і просто небайдужих людей, якщо Ви маєте техніку, яка потребує ремонту і може знадобитися нашим військовим, звертайтеся. На станції технічного обслуговування її безкоштовно відремонтують і відправлять на Схід. Таким чином на війну вже передали три авто.

Три ось такі авто вже відправили на війну. Надали їх підприємці, машини були не в найкращому стані. Автослюсарам на станції технічного обслуговування в Березовиці довелося добре попрацювати, аби автівки не підвели і були найдійними.

– Хочеться, щоб вони не підвели в потрібний час. Машини були деякі в плачевному стані, а деякі були трошки кращі. Хто не може там допомогти, допомогає тут, – розповідає автослюсар Сергій Соколовський.

– Машини можуть використовувати для різного і для перевозки ранених і для перевозки екіпажів. Машини хороші, це позашляховики, дізельні, економічні і надійні. Бо такий автомобіль як УАЗ – набагато важчий. В експлуатації важкий, треба його добре знати, щоб на ньому їздити. На даний час, щоб солдату дати такий автомобіль, то йому треба буде навчитися їздити, а позашляховик – це іномарка – легша у використанні, – пояснив директор СТО Юрій Слободян.

На станції технічного обслуговування готові і надалі ремонтувати автівки для українських бійців в зоні АТО. Там звертаються до всіх підприємців і небайдужих, якщо маєте таку техніку привозьте.


– Готові надавати послуги, ну а які машини потрібні, то які будуть, такі і будемо ремонтувати. Можемо ремонтувати десь до двох автомобілів на тиждень, – каже Юрій Слободян.

Громадські активісти, напряму спілкуючись з нашими військовими, що зараз на Сході, розповідають, які саме автівки їм необхідні.

– В нас є прямий зв’язок з активістами, які зараз воюють на Сході, які звернулися з проханням, якщо є така можливість надавати такі автомобілі. Велике прохання, щоб це були дизельні, не бензинові, скільки з бензином там важко, економні і обов’язково 4 на 4, які їм дуже потрібні. Також хочемо звернутися до підприємців, до людей, які може і не знають, що тут таке роблять. Вони безкоштовно, без грошей, самі дають запчастини і ремонтують і віддають в нормальному стані автомобілі, які надійно будуть служити і допомагати нашій армії, – говорить громадський активіст Андрій Об’єщик.

На СТО привозять різні автівки як джипи, так і УАЗи.

– Потрібна більш маневреніша техніка, типу таких джипів. Зараз ми обговорили, що в Польщі, звідти є також багато автомобілів, звідки можна брати. Автомайдан Львова допомагає, думаю, що за кілька днів автомобілі будуть надані.

Якщо Ви можете допомогти українським військовим технікою звертайтеся на станцію технічного обслуговування за номером 0505815237.