додому духовність Безкоштовно вчити англійську, німецьку та польську мови можна в тернопільському “Карітасі”

Безкоштовно вчити англійську, німецьку та польську мови можна в тернопільському “Карітасі”

778

vlcsnap-2014-11-10-14h49m47s51Безкоштовно вчити англійську, німецьку та польську мови можна у Тернополі. Усіх школярів, не залежно від віку, на заняття запрошує благодійний фонд “Карітас”. Долучитися до занять ще не пізно.

Впродовж трьох років в Тернопільському благодійному фонді “Карітас” проводять курси іноземних мов. Цьогоріч крім англійської і німецької викладають ще й польську. Участь в безкоштовних курсах іноземних мов беруть близько 100 дітей. Англійську мову для молодшої групи – дітей віком від 6  до 8 років, викладають двічі на тиждень в п’ятницю о 15:30 та в понеділок о 16:00. У дітей від 9 до 12 років заняття в середу о 15:45. Англійську мову старша група – діти віком від 12 до 16 років, вивчає у вівторок і четвер на 16 годину.

– Також в нас є німецька мова, вона також по вівторках – на 5 годину. Там вік немає значення, бо вона навчається з нулів, тобто для початківців. Також є польська мова – також для початківців, вона щопонеділка, на 15.30. Немає значення вік дитина – від 6 років до 16, – розповідає координатор проекту “Мобільна робота з молоддю” Тернопільського благодійного фонду “Карітас” Наталія Коцюба.

Активно допомагають проекту студенти Тернопільського педагогічного університету.

– Вони молодшу групу взагалі розбили ще на три групи, то виходить майже індивідуальне заняття, там в них 20 дітей і 5 студентів, тобто у невеличкі групи ходять дітки, – каже Наталія Коцюба.

Долучитися до занять з іноземних мов ще не пізно. Для цього потрібно прийти в Тернопільський благодійний фонд “Карітас”, що на вулиці Замонастирська,1. Або ж зателефонувати за номером: 52-36-84.