додому Новини Автопробіг, аби нагадати про важливість виборів, провели у Тернополі

Автопробіг, аби нагадати про важливість виборів, провели у Тернополі

793

vlcsnap-2014-10-23-18h34m15s101Усі на вибори. Перед Днем автомобіліста одна з політичних сил організувала автопробіг, аби нагадати тернополянам про важливість участі в парламентських виборах. До них залишилось 3 дні.

Три десятки автомобілів з партійними прапорами сьогодні вранці колоною проїхали Тернополем. Автопробіг стартував на Білецькій і вирушив мікрорайонами міста. Водії самі готові взяти участь у виборах, і інших закликали, привертаючи увагу сигналами.

– Ми хочемо закликати цим тернополян прийти обов’язково 26 на вибори, проявити свою громадянську позицію… Вибори дають можливість продемонструвати найбільш об’єктивну точку зору українців. Зменшення кількості виборців звичайно призводить до сумніву легітимності, в тому наскільки та чи інша партія є підтримана і затребувана в суспільстві, – говорить депутат Тернопільської міської ради, організатор автопробігу Петро Ландяк.

До парламентських виборів в Україні залишились лічені дні. У суботу, 25 жовтня, згідно з законодавством, будь-яка агітація заборонена. Тому активісти використовують останні можливості. До того ж, в оригінальний спосіб. День виборів, 26 жовтня цьогоріч співпадає з Днем автомобіліста.