додому Новини Занурювальний блендер – функціональний інструмент на сучасній кухні

Занурювальний блендер – функціональний інструмент на сучасній кухні

337

Застосування різного обладнання для автоматизації процесів приготування – це можливість не лише підвищити ефективність, а й заощадити час. Одним із таких видів обладнання є занурювальний блендер, за допомогою якого за кілька хвилин кілька видів інгредієнтів можна перетворити на однорідну масу та в подальшому використовувати при готуванні.

Пристрій дозволяє приготувати пюре, смузі, різні коктейлі, суміші, соуси та багато іншого. Техніка відрізняється виконанням, функціоналом і характеристиками, а тут https://stylus.ua/blendery-817/tip:pogruzhnoy/ можна знайти відмінне рішення під свої завдання. Різноманітність пристроїв від різних виробників гарантує покупку такого варіанту, який на кухні стане незамінним.

Особливості блендерів

Дана техніка може бути декількох видів, але в конкретному випадку йдеться про занурювальні моделі. Вони мають кілька особливостей:

  1. Конструкція. Пристрій представлений у вигляді ручки великого діаметру, на яку надівається насадка. Саме вона забезпечує перемішування та створення однорідної маси у спеціальному пластиковому або скляному контейнері. Функціональні кнопки знаходяться на самій ручці, що спрощує управління однією рукою, а іншою можна тримати посуд;
  2. Багатофункціональність. Незважаючи на наявність фірмової чаші або контейнера, занурювальний блендер можна використовувати для збивання інгредієнтів в інших посудинах. Рекомендується використовувати глибокі миски чи каструлі;
  3. Компактність. Невеликі габаритні розміри дозволять зберігати блендер у доступному місці, при цьому він не стане зайвим на кухні.

Спеціальне виконання блендера виключає розбризкування вмісту з ємності. До того ж немає необхідності чекати, поки охолонуть продукти, адже їх відразу ж можна збивати.

Зручність занурювальних блендерів

Навіть без інструкції кожен користувач розбереться з тим, як зібрати, розібрати та помити блендер. Різноманітність моделей дозволить вибрати саме той варіант, який буде ідеальним під усі поставлені завдання. Є можливість працювати не тільки з класичними інгредієнтами, але й молоти горіхи, зерна кави, насіння, а також сало та не дуже тверде м’ясо.

За один раз можна пропрацювати велику кількість заготовок, використовуючи будь-яку тару. Деякі моделі мають режим турбо, що дозволить за короткий термін подрібнити велику кількість інгредієнтів. Додатково є автоматичне відключення під час перегріву, що підвищує безпеку та дозволить зберегти техніку навіть в екстремальних умовах використання.