додому Новини Як працюватимуть ринки та заклади харчування різних зон: пояснення Держпродспоживслужби

Як працюватимуть ринки та заклади харчування різних зон: пояснення Держпродспоживслужби

4519

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області повідомляє, що ринки можуть працювати в населених пунктах різних рівнів епідемічної небезпеки з чітким дотриманням вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України №34 від 02.06.2020р., якщо не прийнято рішення членами регіональних комісій ТЕБ та НС про призупинення їх роботи в конкретних населених пунктах.

Заклади громадського харчування в населених пунктах з червоним рівнем епідемічної небезпеки можуть працювати виключно за умови режиму роботи «на виніс», або «доставки».

Спеціалісти Держпродспоживслужби спільно з представниками НП працюватимуть в посиленому режимі та перевірятимуть дотримання чинних вимог в період дії «червоної зони»