додому духовність Війна проти Задуму Божого *від читача*

Війна проти Задуму Божого *від читача*

545

Війна проти Задуму Божого.
Часто так буває, що войовничий Кремль розпочинає свої криваві бійні по великих християнських святах.
Так було 27 грудня 1979 року, коли безбожна Москва, на католицьке Різдво ввела свій обмежений контингент військ у Афганістан.
Так сталося тепер в Україні, коли російська армія розпочала відверту агресію її материкової території з 27 на 28 серпня – день великого християнського свята – Успіння Пресвятої Богородиці.
Початок кривавих злодіянь, не випадково, збігається числами дат місяця, де фігурує число сім.
Я, як пророк, це передчував. Тому, звернувся до людей з таким закликом: « З нагоди наближення річниці відкриття Годинника прозріння, що поряд із співочим полем у Тернополі, Матір Божа очікує вас…» Річниця відкриття Годинника випадає, саме, на Успіння Пресвятої Богородиці.
Бо неоголошена війна точиться, якраз, супроти Задуму Божого – за повернення часу назад. Приладом для такого здійснення, служить Годинник прозріння.
Там, де за Провидінням Божим, збудований Годинник прозріння, раніше теж був годинник. Теперішній годинник – це уже зреалізована спроба повернення часу назад, де вже раз нашим, це зробити успішно вдалося. Таке стало можливим тому, що серед нас є багато прихильників ілюзійної ідеї повернення часу назад та оманливого життя по-новому.
Між теперішнім і колишнім годинниками була Матір Божа.
Окупант сповна використав наші досягнення у цій галузі у своїх корисних цілях. Тепер він вирішив загарбати нашу землю, шляхом другого та остаточного повернення часу назад. На жаль, це вже реалізувати йому частково вдалося.
Бачачи, що серед нас є ще багато прихильників ілюзійної ідеї повернення часу назад та оманливого життя по-новому, встати на захист Задуму Божого взялася Посередниця між Небом і Землею – Сама Пресвята Богородиця.
Наша Покровителька повернулася на Своє старе місце в час найбільшої у цьому нашої потреби, щоб ніхто нарешті не посмів повернути час назад.
В День Свого Успіння, Пречиста на циферблаті Годинника прозріння, тіню Свого Покрову показувала: чотири рази по сім, потім – сім, дальше – три рази по сім. Це означає – 28-го серпня 2014 (сума чисел року дає число сім) року, 21-го століття.
Але, агресора такі покази приладу Задуму Божого не влаштовують. Він забажав дужу багато – повернути циферблат годинника в минуле, щонайменше на 23 роки назад – в епоху Радянського Союзу.
Це можливо зробити тільки єдиним методом – оголошенням війни проти Задуму Божого, що і зроблено.
В день Успіння Пресвятої Богородиці, тернополяни, знаючи коварні задуми агресора, прийшли чатувати свого Годинника, щоб ніколи ворог не зміг повернути назад покази цього приладу.
Боротьба продовжується.
Прийдіть і ви, щоб набратися сил та встати за Пречистою на захист Задуму Божого. Покровителька чекає на вас, як рідна мати. Богородиця завжди рада приймати вас безкоштовно та цілодобово.
Благословення Господнє на Вас. Амінь!
Пророк: Мирослав Копак
23.09.2014 року.