додому духовність Помолитись до мощей Миколая Чарнецького можна буде у Тернополі

Помолитись до мощей Миколая Чарнецького можна буде у Тернополі

821

charnetckyiУ Тернополі можна буде помолитися до мощей Миколая Чарнецького. Святиню привезуть в храм Матері Божої Неустанної Помочі, що на бульварі Данила Галицького, завтра о 18-й годині. Аби належно підготувати людей до Різдва Христового в храмі до неділі проводитимуть також реколекції, духовні науки.

У храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що на Східному масиві, впродовж чотирьох днів – з 24 до 28 грудня виголошуватимуть духовні науки. Під час реколекцій в храмі перебуватимуть мощі Миколая Чарнецького. Зустрічатимуть мощі в середу.

– Зустріч мощей буде 24 грудня о 18 годині. Відразу ми розпочнемо службу. Реколекційні науки виголошуватимуться щодня після вечірніх літургій. В четвер, 25 грудня, о 18 годині буде свята літургія, а після літургії молебен на оздоровлення. Всі хто має можливість – запрошуємо, – каже настоятель храму Матері Божої Неустанної Помочі отець Василь Ліниця.

Після молебну на оздоровлення священики усіх мируватимуть олією, прикладеною до мощей Блаженного Миколая Чарнецького. В п’ятницю о 18-й відправлять літургію та виголосять наступну реколекційну науку. А в суботу усіх батьків разом з дітьми запрошують на молитву за немовлят, розпочнеться вона об 11-й.


– Ми бачимо, що сьогодні, коли дитина хворіє, кожен батько піклується про свою дитину і виникає питання куди йти… Не раз ліки не допомагають, є небезпека, що люди шукають цілителя. Тому, щоб ми не обманули себе, маємо молитися. Бо забуваємо, що молитва великий лік, який лікує як і тіло, так і душу. Бо недуга, яка дається, дуже часто Бог хоче зміцнити нашу віру. Тому в суботу, об 11 будемо молитися за немовлят, за дітей і запрошуємо батьків.

Завершать реколекції в неділю, 28 грудня.